Witajcie
Jestem nowym użytkownikiem Supla i mam ten sam problem z Beninca Bull8, brama otwiera się super z aplikacji ale nie mogę sobie poradzić z czujnikami otwarcia. Chciałem wykorzystać zamontowane już oryginalne kontaktrony i aplikacja nie widzi otwartej lub zamkniętej bramy wjazdowej.
Może już ktoś znalazł sposób na podpięcie?
Teraz z innej beczki mam pytanie, czy istnieje instrukcja obsługi do Supla, taka dokładna, która wyjaśnia obsługę w/w aplikacji, np. jak zmienić nazwę podpiętego urządzenia SBW-01 z "location 1" na np."brama wjazdowa do domu"?
Co to są kanały itd.
Jestem laikiem w tych sprawach.
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Jak podłaczyć SBW-01 do sterownika Beninca Bull8
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Instrukcji nie ma. Zadaj pytanie tu, a na pewno dostaniesz odpowiedź.
Nazwę urządzenia możesz zmienić we właściwościach kanału na cloud.supla.org. Nazwę lokalizacji w „lokalizacjach” również na cloud.supla.org
Nazwę urządzenia możesz zmienić we właściwościach kanału na cloud.supla.org. Nazwę lokalizacji w „lokalizacjach” również na cloud.supla.org
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
auer73
Czy można dodać drugiego użytkownika (żonka), aby mogła z swojego telefonu poprzez aplikację otwierać bramę wjazdową? Zainstalowałem aplikację na jej telefonie i przy próbie logowania z moimi "pasami" nie da się połączyć.
Można w Cloud mieć widoczne dwa podpięte telefony? Czy muszę jej zakładać osobne konto?
Można w Cloud mieć widoczne dwa podpięte telefony? Czy muszę jej zakładać osobne konto?
-
auer73
Już ok z podłączeniem drugiego telefonu, błędny adres był powodem. Dziękuję za szybkie odpowiedzi, jeszcze tylko te czujniki otwarcia i będzie super.
Jakie urządzenie zakupić pod oświetlenie zewnętrzne?
Jakie urządzenie zakupić pod oświetlenie zewnętrzne?
-
Mati_M92
Witam, nie chce zakładać nowego tematu, a potrzebuje pomocy jak zamontować sbw 01 do napędu beninca jim 4 ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.