Obróciłeś nie ten przekładnik.
Nie sugeruj się kolorami przewodów bo producent przekładników najwyraźniej lubi je zamieniać. Obserwuj co widzisz w aplikacji.
Wskazania licznika energii MEW-01
-
kiosho
poniżej ostatnie screeny o zmianach Proszę o komentarz czy według ja was wskazania są poprawne nadal występuje zwrot mocy i według mnie dziwnie wygląda wykres moc pobrana 12 kw a na wykresie minimalne wychylenie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by kiosho on Wed Sep 04, 2019 2:31 pm, edited 1 time in total.
-
kiosho
poniżej ostatnie screeny o zmianach Proszę o komentarz czy według ja was wskazania są poprawne nadal występuje zwrot mocy i według mnie dziwnie wygląda wykres moc pobrana 12 kw a na wykresie minimalne wychylenie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kiosho
I dwa ostatnie
-
kiosho
Jak to się robi na cloud supla poproszę o screen.
Co do mocy czynnej dodatniej nie znam się , jest tak jak na screenach
Co do mocy czynnej dodatniej nie znam się , jest tak jak na screenach
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Odczytaj co jest na poszczególnych fazach w "Moc czynna". Powinna tam być wartość dodatnia. Wszędzie.
Już nie wrzucaj screenów proszę bo nic nowego nie wnoszą, a wrzucasz nie to o które proszę.
Już nie wrzucaj screenów proszę bo nic nowego nie wnoszą, a wrzucasz nie to o które proszę.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
kiosho
Ale gdzie odczytać moc czynna Jeżeli nie ze screenów
-
kiosho
Ale to jest to samo, screeny sa z tego co widze na telefonie, za chwile zresetuje urzadzenie