ustawienia jak na zrzucie ekranu. Po restarcie albo podłączeniu zasilania trzyma dwa przekaźniki zwarte przez pół godziny później puszcza lub jak w aplikacji nacisnę otwierani lub zamykanie to już dział prawidłowo.
Co może być nie tak?

Mam na reset ,u mnie nie pozwala połączyć z wifi gdy wpięty jest mostek.Rozpięcie umożliwia połączenie i po wpięciu mostka prawidłowe działanie,ale przerwa w zasilaniu ponawia brak łączenia z wifi.Układ na wemos d1 mini z mostkiem zmieniającym polaryzację.Espablo wrote: Tue Sep 10, 2019 7:50 pm Jeżeli chcesz używać modułu do sterowania roletami to relay flag musisz ustawić na reset
mógłbyś się podzielić schematem jak to masz wszystko spięte oraz jak ustawione w wemosie i ilu voltowy masz silniczek?andrzejano wrote: Sun Sep 15, 2019 6:39 pm Mam wemosa d1 nini z softem inCan roller shuter od espablo spięty przez Mostek H L9110S hula idealnie, ale po zaniku napięcia moduł nie może się połączyć, dopiero rozpięcie kabli od mostku pozwala na natychmiastoe zalogowanie się tego wemosa, co może być nie tak? Widać, że wpięty mostek blokuje wifi.