Smart DGM

Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1992
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr wrz 11, 2019 9:39 pm

Nie dopisałem ale w tym biedronkowym DGM te przeliczniki są identycznie w tej ostatniej wersji pokazuje mi 605V albo 0V prąd za to prawie idealnie.
Pozdrawiam
Wojtek
djack2017
Posty: 398
Rejestracja: pn lis 27, 2017 7:36 am

czw wrz 12, 2019 6:04 am

wojtas567 pisze:
śr wrz 11, 2019 9:39 pm
Nie dopisałem ale w tym biedronkowym DGM te przeliczniki są identycznie w tej ostatniej wersji pokazuje mi 605V albo 0V prąd za to prawie idealnie.
Zgadza się, ale poprawię to razem z obsługą przycisku.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1992
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

czw wrz 12, 2019 6:53 am

Przydałaby się opcja aktualizacji przez www :D :D
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
uchnast.michal
Posty: 352
Rejestracja: wt cze 04, 2019 11:37 am
Lokalizacja: Czeladź
Kontaktowanie:

czw wrz 12, 2019 7:49 am

wojtas567 pisze:
czw wrz 12, 2019 6:53 am
Przydałaby się opcja aktualizacji przez www :D :D
djack2017 zrobi taki soft, że poprawki będą zbędne :)
e-talking............
djack2017
Posty: 398
Rejestracja: pn lis 27, 2017 7:36 am

czw wrz 12, 2019 9:55 am

wojtas567 pisze:
czw wrz 12, 2019 6:53 am
Przydałaby się opcja aktualizacji przez www :D :D
Ta opcja nie jest brana pod uwagę.
Simono
Posty: 343
Rejestracja: pn wrz 17, 2018 5:26 pm

czw wrz 12, 2019 10:13 am

To czekamy na nową wersję. Wersja dla Sonoff POW R2 już jakiś czas dobrze u mnie pracuje.
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1320
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

czw wrz 12, 2019 10:20 am

Potwierdzam. U mnie dokładnie dziś mijają dwa miesiące, jak zamontowałem w piwnicy POW R2 i od tego czasu działa i mierzy bez żadnych problemów.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
o_rany
Posty: 251
Rejestracja: śr lis 14, 2018 5:32 pm
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

pt wrz 13, 2019 4:25 pm

...jeszcze znalazlem w sprzedazy w Biedrze... Cena nadal 39.
Ostatnio zmieniony pt wrz 13, 2019 6:01 pm przez o_rany, łącznie zmieniany 1 raz.
djack2017
Posty: 398
Rejestracja: pn lis 27, 2017 7:36 am

pt wrz 13, 2019 6:42 pm

wojtas567 pisze:
pn wrz 09, 2019 9:57 pm
o_rany pisze:
pn wrz 09, 2019 9:39 pm
...to co ładnie śmiga jak nie działa?
Śmiga na zwykłym sofcie GUI z ustawieniami GPIO tak jak podałem wyżej.
Co to jest "zwykły soft GUI"? Jak tam jest inicjalizowany port przycisku na GPIO3?
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1992
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

pt wrz 13, 2019 7:47 pm

Pozdrawiam
Wojtek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowy sprzęt”