Czujnik ilości opału w podajniku pieca C.O.
-
[email protected]
no i ładnie śmiga, wielkie DZIĘKI dla twórców,
jeszcze jak by ktoś podpowiedział jak 2 czujnik temp dodać , znaczy gdzie wpiąć
chciałbym dodać na powrocie, bo myślę dodać sterowanie zaworem 4 drogowym z celu oszczędności opału
jeszcze jak by ktoś podpowiedział jak 2 czujnik temp dodać , znaczy gdzie wpiąć
chciałbym dodać na powrocie, bo myślę dodać sterowanie zaworem 4 drogowym z celu oszczędności opału
-
dawidd
- Been thanked: 1 time
cino111 a ja mam jeszcze takie pytanie, czy czujnik odległości do pomiaru groszku można by przenieść na kanał temperatury? Chodzi o to że z kanalu temperatur mamy dostępna historię pomiaru, a z odległości nie. Taka historia by się bardzo przydała, nie tylko wiadomo by było dokładnie jak często dosypujemy opal, ale też jak szybko przy różnych ustawieniach pieca on schodzi
-
cino111
Nie wiem, czy jestem wstanie to ogarnąć, ale popatrze.dawidd wrote: Thu Aug 29, 2019 8:25 pm cino111 a ja mam jeszcze takie pytanie, czy czujnik odległości do pomiaru groszku można by przenieść na kanał temperatury? Chodzi o to że z kanalu temperatur mamy dostępna historię pomiaru, a z odległości nie. Taka historia by się bardzo przydała, nie tylko wiadomo by było dokładnie jak często dosypujemy opal, ale też jak szybko przy różnych ustawieniach pieca on schodzi
-
kris.gie
- Has thanked: 1 time
Mam pytanie do testerów: czy pokazuje Wam prawidłowo stan przekaźnika w aplikacji? U mnie bez obciążenia wyjścia przekaźnikiem stan ikony się zmienia, ale po obciążeniu już nie. Przetestowałem pullup i pulldown, bez efektu
-
cino111
Trzeci jest wirtualny. Pokazuje zasieg wifi.
-
miko1282
- Has thanked: 1 time
jak zrobić powiadomienia ? U mnie cały czas warunek spełniony :/cino111 wrote: Sun Jul 21, 2019 4:08 pm Jeszcze raz poprawiona wersja naNie działał buzzer - był zły typ zmiennej i ucinało wartość po przecinku, a tylko ona nas interesowała.Code: Select all
https://github.com/cino111/softy-Supla
W przeprosinach zrobiłem scr jak ustawić powiadomienie na telefonie w skryptach Fracza, informujące o niskim stanie opału.
-
cino111
pokaż ustawienia. jak spełniony to pokazuje powiadomienie.