Supla script configurator - problem

mtomasz

Mam problem z powiadomieniami. Po konfiguracji telefonu w Automate (premium) pokazuje się Success, ale na końcu wypisuje się Stopped at end (obrazek). I nie wiem czy tak ma być, czy to ma być jednak wystartowane. A powiadomienia nie dochodzą.
pytanie.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
fracz
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Tak ma być. To się odpala tylko raz dla skonfigurowania urządzenia. Możesz odpalić jeszcze raz i wybrać "Verify" - wtedy upewnisz się że wszystko się dobrze zrobiło i możesz uruchamiać inne flow oparte o tę konfigurację.
Zibi

Wojtku, a moglbys podpowiedzieć ustawiłem sobie ze mówi jaka temp w domu, co mam włączone itp tylko dubluje mi się asystent najpierw ten Google się odzywa a potem ta Pani mowi:) jak to ustawić?
Zibi

Próbowałem ustawić 2 dni kombinuje, ale nie mogę sobie z tym poradzić. Miał ktoś z Was taki problem asystent mi się dubluje. Wrzucam filmik poza tym wszystko fajnie działa.

https://youtu.be/CPXfffTtrt8

Wesołych świąt dla Wszystkich
fracz

Temat już był poruszany, i Panowie z rootem coś ogarnęli: viewtopic.php?p=21407#p21407
Zibi

Czyli tel muszę zrotowany, żeby zadziałało z tą opcją kill ap?
fracz

Tak, ale to też na 100% nie działa.

W moim przypadku ustawiłem takie komendy, żeby asystent się nie zgłaszał (zauważyłem, że są takie na które nie ma nic do powiedzienia i odpowiada tylko automate).
Zibi

To trudno trzeba czekać, aż coś się pojawi. Nie będę narazie kombinował z tel. Dziękuję za info.

Return to “Pomoc”