Mam problem z powiadomieniami. Po konfiguracji telefonu w Automate (premium) pokazuje się Success, ale na końcu wypisuje się Stopped at end (obrazek). I nie wiem czy tak ma być, czy to ma być jednak wystartowane. A powiadomienia nie dochodzą.
Supla script configurator - problem
-
mtomasz
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Tak ma być. To się odpala tylko raz dla skonfigurowania urządzenia. Możesz odpalić jeszcze raz i wybrać "Verify" - wtedy upewnisz się że wszystko się dobrze zrobiło i możesz uruchamiać inne flow oparte o tę konfigurację.
-
Zibi
Wojtku, a moglbys podpowiedzieć ustawiłem sobie ze mówi jaka temp w domu, co mam włączone itp tylko dubluje mi się asystent najpierw ten Google się odzywa a potem ta Pani mowi:) jak to ustawić?
-
Zibi
Próbowałem ustawić 2 dni kombinuje, ale nie mogę sobie z tym poradzić. Miał ktoś z Was taki problem asystent mi się dubluje. Wrzucam filmik poza tym wszystko fajnie działa.
https://youtu.be/CPXfffTtrt8
Wesołych świąt dla Wszystkich
https://youtu.be/CPXfffTtrt8
Wesołych świąt dla Wszystkich
-
Zibi
Czyli tel muszę zrotowany, żeby zadziałało z tą opcją kill ap?
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Tak, ale to też na 100% nie działa.
W moim przypadku ustawiłem takie komendy, żeby asystent się nie zgłaszał (zauważyłem, że są takie na które nie ma nic do powiedzienia i odpowiada tylko automate).
W moim przypadku ustawiłem takie komendy, żeby asystent się nie zgłaszał (zauważyłem, że są takie na które nie ma nic do powiedzienia i odpowiada tylko automate).
-
Zibi
To trudno trzeba czekać, aż coś się pojawi. Nie będę narazie kombinował z tel. Dziękuję za info.