Moje pytanie brzmi czy muszę na nowo wszystko konfigurować ?? czy da się jakoś to przywrócić do stany przed restartem routera??
Restart Routera do sutawień fabrycznych
-
[email protected]
Witam. Potrzebuje pomocy wkradł mi się błąd na router i musiałem go zrestartować do ustawień fabrycznych , po konfiguracji i nadaniu takiego samego hasła i nazwy routera, moja supla nie łączy się z niczym wszystkie sterowniki są na czerwono rozłączony.
Moje pytanie brzmi czy muszę na nowo wszystko konfigurować ?? czy da się jakoś to przywrócić do stany przed restartem routera??
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jesteśli nowy router ma takie same ustawienia co poprzedni to wszystko powinno się bez problemu połączyć.
Na pewno skonfigurowałeś sieć 2.4Ghz ? Może omyłkowo ustawiłeś 5Ghz ?
Na pewno skonfigurowałeś sieć 2.4Ghz ? Może omyłkowo ustawiłeś 5Ghz ?
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
[email protected]
Jest to stary router z tym że usługodawca zmieniał IP i mac i po konfiguracji routera kabel jest w pięty nie do gniazd oznaczonych 1 2 3 4 tylko do gniazda internet niebieskie , konfiguracja była automatyczna nie wiem jak były ustawienia routera przed restartem hasło do sieci i nazwa samej sieci jest bez zmian
-
[email protected]
A gdyby chcieć podłączyć skonfigurowana suple pod nowy router z nową siecią i nowym hasłem da się tak zrobić ?? czy od nowa trzeba config supla
-
[email protected]
Tel się łączy na 99% jest to takie samo hasło ale był duży problem z internetem coś tam zmieniali i restartowali routery teraz internet chodzi jak trzeba prócz supli
-
[email protected]
temat rozwiązany błędne było hasło. tak jak Pan powiedział po wpisaniu odpowiednich danych wszystko wróciło. A co gdyby tego hasła nie było i tej sieci???