fimware dla sonoff dual R2
-
marekd
Witam mam pytanie czy ktoś wie skąd mogę pobrać fimware do sonoff dual R2 bo na zwykłym fimware do dual nie działa wgrywa się normalnie i jest widoczny w aplikacji ale nie reaguje na włączanie i wyłączanie a nie mogę nigdzie znależć, Sonnoff na układzie ESP8285. Z góry dziękuje.
-
PioKar
U mnie trzy dual r2 chodzą na Multiboard. @Espablomarekd wrote: Mon Apr 27, 2020 1:58 pm Witam mam pytanie czy ktoś wie skąd mogę pobrać fimware do sonoff dual R2 bo na zwykłym fimware do dual nie działa wgrywa się normalnie i jest widoczny w aplikacji ale nie reaguje na włączanie i wyłączanie a nie mogę nigdzie znależć, Sonnoff na układzie ESP8285. Z góry dziękuje.
One są czułe na moc sygnału wi-fi.
Jak są ustawione antenkami do góry to mam ciągłe połączenie i odczyty z dht22.
Funkcje termostatu wykonują bez zrywania po kilka miesięcy.
Może to teraz nie ideał ale nic lepszego nie znalazłem.
-
marekd
dzięki ale źaden nie chodzi na moim próbowałem wszystkie tylko te chodzą co są typowo do dual ale nie działa pózniej sterowanie
-
Xoggo
Napisz na priv do użytkownika @Zybi, może poratuje 
-
marekd
przy próbie wysłania wiadomości do użytkownika Zibi na priv wyskakuje komunikat wybrany użytkownik nie istnieje
-
PioKar
Ale to sprawdzałeś?marekd wrote: Mon Apr 27, 2020 5:54 pm dzięki ale źaden nie chodzi na moim próbowałem wszystkie tylko te chodzą co są typowo do dual ale nie działa pózniej sterowanie
U mnie działają obydwa przekażniki sterowane z telefonu i ze skryptów i jest odczyt z dht 22.
https://github.com/Espablo/SUPLA_Firmwa ... multiboard
-
Xoggo
memberlist.php?mode=viewprofile&u=197marekd wrote: Mon Apr 27, 2020 8:00 pm przy próbie wysłania wiadomości do użytkownika Zibi na priv wyskakuje komunikat wybrany użytkownik nie istnieje
-
marekd
Jak wybieram priv do @zibi to oczywiście wszysko jest ok dopiero po napisaniu i próbie wysłania wiadomości wyskakuje komunikat wybrany użytkownik nie istnieje
-
marekd
niestety fimware wgrywa się normalnie do końca, ale po zakończeniu i ponownym podąłaczeniu nawet dioda się nie zapala
-
elmaya
you can use this soft
https://en-forum.supla.org/viewtopic.php?f=10&t=6445
the external button has no function.
you will have to connect buttons on the internal contacts "BUTTON 0 - BUTTON 1"
https://en-forum.supla.org/viewtopic.php?f=10&t=6445
the external button has no function.
you will have to connect buttons on the internal contacts "BUTTON 0 - BUTTON 1"