Problem z pomiarem
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Może trzeba będzie podmienić ten licznik drugim egzemplarzem. Trudno mi określić skąd takie zachowanie. Wyglada tak jakby licznik nagle zmierzył duże zużycie. Generalnie cały czas jest online.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
gladi
Wydaje mi się że tym pikiem dużym on wyrównuje zużycie którego nie zapisał wcześniej w cloudzie, pytanie tylko czemu nie zapisuje
-
gladi
Chyba całkowicie się posypał, bo znowu przestaje zapisywać mimo połączenia z netem, zauważyłem że mimo to ten główny licznik pokazuje na bieżąco zużycie KWh, wieczorem zrobię mu jeszcze raz aktualizację może coś się źle wygrało
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Patryk
Dziś "dopadło" również mnie brak wykresów.
Z screenów widać, że MEW-ka jest jednak cały czas on-line.
Z screenów widać, że MEW-ka jest jednak cały czas on-line.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Patryk
cd.
Wykluczam raczej problemy z internetem, gdyż inny czujnik ( ten sam router, nazwa sieci itd... ), działa poprawnie.
Wykluczam raczej problemy z internetem, gdyż inny czujnik ( ten sam router, nazwa sieci itd... ), działa poprawnie.