Na "pierwszej" stronie konfiguracji. Tam gdzie wpisujesz nazwę sieci, hasło itd...
Ps.
Wracając do problemów z logowaniem ... . Nie posiadasz czasem routera "Tenda" ?
Na "pierwszej" stronie konfiguracji. Tam gdzie wpisujesz nazwę sieci, hasło itd...
Rozwój jest uzależniony tylko od chęci[email protected] wrote: Wed Dec 30, 2020 9:02 pm Czy jest szansa na dodanie przewijania ekranów na oled za pomocą przycisku (np. tego do wybudzania)??
Mam dwie propozycje:
-bez automatycznego scrola, po prostu przewija się za pomocą przycisku
-scrolowanie bez zmian a przyciskiem zatrzymuje się na pożądanym ekranie i kolejne naciśnięcie uruchamia scrolowanie.
Jest taka szansa czy rozwój oled'a jest już zatrzymany??
Także czekam na tą funkcjonalność
Pasuje mi to na dedykowany soft a nie GUI-GenericLukaszH wrote: Thu Dec 31, 2020 8:25 amTakże czekam na tą funkcjonalnośćChcę użyć tego czujnika JSN-SR04T aby móc śledzić poziom wody w zbiorniku na deszczówkę (szambo 6m3). Przenosząc to na funkcje to tam gdzie zawieszę czujnik przydało by się skalibrować prawdziwy punkt "0" i jak się napełni zbiornik aby odliczało od tyłu czyli że niewielka odległość w metrach dla czujnika daje np. 5m3 wody, a jak się wyczerpie to odległość tak naprawdę będzie większa nawet do ponad 2 metrów ale powinno pokazać 0m3. W sumie aby podać jakiś parametr przeliczający odległość mierzoną przez czujnik na to co chcemy badać w tym przypadku m3 - myślę że np. każdy 1cm to "strzelam" 0,01m3, a liczenie od tyłu aby woda ubywała jak się ją wykorzystuje, a nie przybywała skoro czujnik będzie widział większą odległość
![]()