Witam,
Od jakiegoś czasu mam problem z roletą, która działała poprawnie od długiego czasu. Podczas automatycznego zasłaniania, rzeczywiście schodzi tylko do 40% i następuje zatrzymanie rolety, natomiast w aplikacji dalej pracuje do 100% i na końcu pokazuje się ikonka - zamknięte. Zmieniłem oprogramowanie na najnowsze i nadal problem występuje. Czy macie pomysł, co to może być?
Roleta - problem z zamykaniem
-
BlackAdder
Fizycznym przyciskiem, mogę ją tylko podnieść (odsłonić), zasłanianie przyciskiem nie działa. Po odsłonięciu, w aplikacji nadal mam napis, że jest w 52% zamknięta.
Ps. Kliknąłem w aplikacji odsłanianie całkowite, zaczekałem, aż w aplikacji pojawi się 0% i kliknąłem w aplikacji zasłanianie całkowite - roleta fizycznie się zasłoniła w 100%.
Ps. Kliknąłem w aplikacji odsłanianie całkowite, zaczekałem, aż w aplikacji pojawi się 0% i kliknąłem w aplikacji zasłanianie całkowite - roleta fizycznie się zasłoniła w 100%.
-
BlackAdder
Po zrobieniu poniższych czynności, przycisk fizyczny opuszczania działa.
Fizycznym przyciskiem, mogę ją tylko podnieść (odsłonić), zasłanianie przyciskiem nie działa. Po odsłonięciu, w aplikacji nadal mam napis, że jest w 52% zamknięta.
Kliknąłem w aplikacji odsłanianie całkowite, zaczekałem, aż w aplikacji pojawi się 0% i kliknąłem w aplikacji zasłanianie całkowite - roleta fizycznie się zasłoniła w 100%.