Posiadamy naprawdę dużą liczbę użytkowników. I nie jest to 5 czy 10 tys. osób tylko znaczenie więcej.kpisiek wrote: Tue Jan 26, 2021 8:46 pm po obserwacjach i słowniku łacinie , przegrzebałem wszystko co możliwe - mew łączy się z routerem, wszystko gra, ale od czasu do czasu wybija z wifi, analizuje znów temat na nowo
mew ma problem z szyfrowaniem wifi - totalna klapa ze strony programistów , ja sie poddaje, odsprzedam to choćbym miał stracić
Wchodząc po rewizji patrzę się Wifi - incorrect password. Wbijam na 3 urządzeniach hasło działa. Resetuje moduł wbijam ręcznie ssid i hasło, połączy się za godzinę znów rozłączony - wchodzę - znów woła złe hasło...
Zerknij w oceny i opinie aplikacji. One się nie biorą z nikąd. Sądzisz, że inni posiadacze urządzeń z Suplą na pokładzie mają inną wersję oprogramowania niż Ty ?
Mogę udostępnić Ci firmware w wersji beta oparty o najnowszy SDK producenta układu, który jest na pokładzie. Obawiam się jednak, że nie rozwiąże to problemów jakie u Ciebie występują.