Rozłączony MEW-1 b3z powodu

pzygmunt
Been thanked: 59 times

kpisiek wrote: Tue Jan 26, 2021 8:46 pm po obserwacjach i słowniku łacinie , przegrzebałem wszystko co możliwe - mew łączy się z routerem, wszystko gra, ale od czasu do czasu wybija z wifi, analizuje znów temat na nowo

mew ma problem z szyfrowaniem wifi - totalna klapa ze strony programistów , ja sie poddaje, odsprzedam to choćbym miał stracić

Wchodząc po rewizji patrzę się Wifi - incorrect password. Wbijam na 3 urządzeniach hasło działa. Resetuje moduł wbijam ręcznie ssid i hasło, połączy się za godzinę znów rozłączony - wchodzę - znów woła złe hasło...
Posiadamy naprawdę dużą liczbę użytkowników. I nie jest to 5 czy 10 tys. osób tylko znaczenie więcej.
Zerknij w oceny i opinie aplikacji. One się nie biorą z nikąd. Sądzisz, że inni posiadacze urządzeń z Suplą na pokładzie mają inną wersję oprogramowania niż Ty ?
Mogę udostępnić Ci firmware w wersji beta oparty o najnowszy SDK producenta układu, który jest na pokładzie. Obawiam się jednak, że nie rozwiąże to problemów jakie u Ciebie występują.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Jeśli masz możliwość, to odpal na telefonie hotspota wifi i ustaw MEW-kę, aby łączyła się przez tego hotspota. Zostaw na parę godzin, aby zobaczyć, czy działa ok, czy nie. Może w ten sposób uda się potwierdzić/wyeliminować problem z siecią.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
kpisiek

Panie Zygmuncie proszę udostępnić. Przecież nie mówię że produkt to dno. Ale wszystkie urządzenia działają poprawnie, niestety zamel mew nie. Mam około 20 przekaźników na afe i takich incydentów nie ma.

Pod router podpięty jest falownik i kocioł, a mew jest 3 urządzeniem. Wszystko działa tylko ten zamel :-( proszę wyjaśnić co potrzeba do zmiany. Czy zrobicie to zdalnie z poziomu cloud?
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Proszę wystać na priv-a adres email konta.
SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “ZAMEL MEW-01”