możesz używać svrXX bez logowania
cloud v2.3.13
-
akszyn
to u mnie nie działa oraz u mnie nic się nie zmienia jak powinno według kolegi @pzygmunt
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Supla na pokładzie wemosa D1 mini z relay shield (gate Zybiego)z DS18B20 + sonoff basic (domyślny soft) + broadlink RM mini 3 + Philips hue white z bridge v1 + LoraTap (RF 433) z kinetycznym przełącznikiem + ai-speaker Dev1 i Dev3
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Przed chwilą zalogowałem się bez problemu na cloud.supla.org kontem, której jest na svr15. Następnie kliknąłem dokumentację i bez problemu się otworzyła. Może masz jakieś wtyczki w przeglądarce ... :/ nie wiem.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
akszyn
W telefonie jak wpiszę https://cloud.supla.org/api-docs/docs.html to mam to samo więc to nie wina wtyczek w przeglądarce. Chodzi mi aby bez logowania jak pisał kolega @klew
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Supla na pokładzie wemosa D1 mini z relay shield (gate Zybiego)z DS18B20 + sonoff basic (domyślny soft) + broadlink RM mini 3 + Philips hue white z bridge v1 + LoraTap (RF 433) z kinetycznym przełącznikiem + ai-speaker Dev1 i Dev3
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Możesz używać adresu svr23.supla.org bez logowania.akszyn wrote: Thu Mar 04, 2021 2:58 pm W telefonie jak wpiszę https://cloud.supla.org/api-docs/docs.html to mam to samo więc to nie wina wtyczek w przeglądarce. Chodzi mi aby bez logowania jak pisał kolega @klew
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
[email protected]
Co z tym może zrobić prosty Kowalski
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jeśli "prosty Kowalski" nie ma podstawowej wiedzy dot. RestAPI/OAuth lub nie ma chęci jej poszerzyć to odpowiedź jest tylko jedna. Nic.
Wchodzimy tu mocno w obszar techniczny, często nierozłączny z zagadnieniami programistycznymi.
Nie jest to temat dla wszystkich. Chciałbym aby był ale nie jest.
Wchodzimy tu mocno w obszar techniczny, często nierozłączny z zagadnieniami programistycznymi.
Nie jest to temat dla wszystkich. Chciałbym aby był ale nie jest.
SUPLA.... Nareszcie w domu.