CLOUD v2.0
-
Espablo
Próbowałem zmianę lokalizacji - super sprawa ale... Działa to u mnie tak, że jak zmienie lokalizację na cloud to na androidzie pozostaje bez zmian. Dopiero jak odinstaluję i na nowo zainstaluje aplikacje na androidzie to dany moduł pojawia się w nowej lokalizacji.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
-
michael
Jak tam idą prace ze skryptem aktualizacyjnym do zewnętrznych serwerów? Już nie mogę się doczekać API na swojej malince ;]
-
Deiron
Wystarczy, że wejdziesz na komórce w ustawienia>aplikacje>supla i tam dasz "wyczyść pamięć podręczną" i "wyczyść dane"Espablo wrote: Tue Apr 25, 2017 4:47 pm Próbowałem zmianę lokalizacji - super sprawa ale... Działa to u mnie tak, że jak zmienie lokalizację na cloud to na androidzie pozostaje bez zmian. Dopiero jak odinstaluję i na nowo zainstaluje aplikacje na androidzie to dany moduł pojawia się w nowej lokalizacji.
Po czym uruchomisz suple i wpiszesz dane.
-
sroka222
Zauważyłem u siebie takie problem w harmonogramie, mianowicie w harmonogramie typu cykl dzienny po wejściu w niego w sekcji wykonania powtarzają się niektóre dni tygodnia. Po usunięciu i dodaniu harmonogramu ponownie sytuacja wygląda tak samo. Co ciekawe taki efekt mam tylko w tym jednym przypadku. Mimo to harmonogram funkcjonuje ok 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Veelti
Mam pytanie odnośnie VM Server Supla.
Wiadomo kiedy można spodziewać się aktualizacji do 2.0 virtualki?
Wiadomo kiedy można spodziewać się aktualizacji do 2.0 virtualki?
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
siba wrote: Sat Apr 22, 2017 7:02 pm Dziękuję za odpowiedź i wyjaśnienie. Rozumiem że wszystko ma na tym świecie swoje ograniczenia, a jeśli chodzi o przykład to gdybym chciał jakieś urządzenie włączać i wyłączać cyklicznie przy pomocy tej funkcji na taki sam okres czasu powiedzmy 5min. czyli np.włączam o 11:00 wyłączam o 11:05 i ponownie włączam o 11:10 itd.to nie jest to możliwe ponieważ czasy włączeń i wyłączeń przypadają wówczas w tym samym momencie tj ja ustawiam wyłączenie na 11:05 ale system i tak wykona je dopiero o 11:10 a wtedy mam zaplanowane już ponowne włączenie. Mam nadzieję że jasno opisałem o co mi chodzi.
Nowy sposób obliczania harmonogranow minutowych bez omowionych wcześniej ograniczeń został wprowadzony w 2.0.2 https://github.com/SUPLA/supla-cloud/re ... tag/v2.0.2
Póki co do aktualizacji u siebie. Wersja rozwojowa, testujemy...