mam problem z ZAMEL SLW-02 (sterowanie 3 obwodami jednokolorowego LED ze ściemnianiem).
Otóż, nie przewidziałem, że aby z puszki włącznika dało się zasilić transformator, oraz doprowadzić sygnał do wejścia IN potrzebne będą cztery żyły.. a w każdym razie wszystko na to wskazuje, bo za chiny nie mogę znaleść dokładnego schematu lub specyfikacji SLW-02 która powie mi co można podać na wejście złącza IN.
Sytuacja wygląda jak na poniższym rysunku sytuacyjnym
Mam puszkę z zasilaniem 230V włącznik i trzyżyłowy przewód. Przewód biegnie daleko na sufit podwieszany, gdzie zasila transformator, który to następnie zasila już napięciem 24V moduł SLW-02 oraz LEDy. Wszystko wskazuje na to, że do wejścia IN powinienem doprowadzić również sygnał o napięciu max 24V, a żeby to zrobić musiałbym mieć dwie żyły (jedna która wyjdzie z +24V transformatora do włącznika i druga która wróci z włącznika do SLW-02 na wejście IN) a niestety do dyspozycji mam tylko jeden wolny przewód ochronny
Ma ktoś jakiś patent jak to obejść? Sprawę rozwiązałoby podanie z włącznika 230V na IN, ale tak jak wspominałem, obawiam się, że cały moduł działa na max 24V
W najgorszym przypadku, zostanie tak jak teraz czyli bez możliwości sterowania fizycznym włącznikiem a jedynie za pomocą aplikacji.
Z góry dzięki za wszelkie wskazówki!