Ok dziękuję, a w jaki sposób wykonać przerwanie wykonywania sceny po ponownym otwarciu ? I co się stanie jak tego nie zrobię? Włączy się na kolejne 5 min czy się pogubi ?
Czy jest szansa że w późniejszym czasie w reakcjach będzie można ustawiać np od danej godziny do wschodu?
Reakcje
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
druga opcjaDMX wrote: Sun Feb 16, 2025 1:38 pm Ok dziękuję, a w jaki sposób wykonać przerwanie wykonywania sceny po ponownym otwarciu ?
wylaczy sie w czasie biegnacym od pierwszej sceny.DMX wrote: Sun Feb 16, 2025 1:38 pm I co się stanie jak tego nie zrobię? Włączy się na kolejne 5 min czy się pogubi ?
tak ale nie wiadomo kiedyDMX wrote: Sun Feb 16, 2025 1:38 pm Czy jest szansa że w późniejszym czasie w reakcjach będzie można ustawiać np od danej godziny do wschodu?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan
-
DMX
Nie wiem chyba coś źle robię, nie mam w scenie takiego okienka jak u Ciebie żeby zaznaczyć "czekaj na zakończenie wykonania sceny "
-
YoMan
to ci akurat niepotrzebne - to się pojawia w zależności co jest w scenie (jeżeli dobrze pamiętam).DMX wrote: Sun Feb 16, 2025 2:19 pm Nie wiem chyba coś źle robię, nie mam w scenie takiego okienka jak u Ciebie żeby zaznaczyć "czekaj na zakończenie wykonania sceny "
Zaznacz tylko przerwanie i wykonanie - to cię interesuje (oczywiście w poprzednim poście zapomniałem o tej trzeciej opcji, która tutaj chyba będzie najlepsza)
YoMan
-
DMX
Ok rozumiem. Czyli jak stworzę reakcje na 4 bramy, furtki, drzwi i zaznaczę przerwij i wykonaj to gdy otworze jedną z nich scena się wykona i jak nie minie określony czas w tej scenie i otworze kolejny raz furtkę czy bramę to przerwie wykonywanie tej sceny i rozpocznie od początku tak? Światło się nie wyłączy bo scena nie dobiegła do końca, dobrze to rozumiem?
-
YoMan
Co do zasady tak.DMX wrote: Sun Feb 16, 2025 4:08 pm Ok rozumiem. Czyli jak stworzę reakcje na 4 bramy, furtki, drzwi i zaznaczę przerwij i wykonaj to gdy otworze jedną z nich scena się wykona i jak nie minie określony czas w tej scenie i otworze kolejny raz furtkę czy bramę to przerwie wykonywanie tej sceny i rozpocznie od początku tak? Światło się nie wyłączy bo scena nie dobiegła do końca, dobrze to rozumiem?
YoMan