Ver. 0.9.178
Gdy flagi przełączania a tryb programu w Supla nie włączone wybranie każdego trybu powoduje off - czyli ok
Gdy wybrana tylko flaga ✧ TRV AUTO mode => Supla schedule ✧ po włączeniu którego kolwiek trybu przełączy na program - czyli ok
Gdy wybrane flagi ✧ TRV AUTO mode => Supla schedule ✧
✧ TRV AUTO mode =. Supla schedule/manual
Działa ale z trybu ręcznego( termostat Supli ) przełączy się szybko na program w drugą stronę trwa to dłużej w niektórych przypadkach trzeba powtórzyć przełączenie - ale myślę że to nie jest problem tu i tak bez telefonu nie wiemy czy to program czy ręczny chyba że pamiętamy jaką temperaturę mamy nastawiona .
Zauważyłem jeszcze jedno jeśli włączony mamy program w Supla i pokrętło damy w stronę minusa i będziemy trzymać nie przerwanie do off to nie wyłączy głowicy tylko w programie wskoczy off na chwilę - ale to anomalia , bo jeśli tylko puścimy pokrętło przed off to termostat Supli przeskoczy na ręczy .
Myślę że głowica dział zgodnie z wcześnie ustalonym standardem Supla -ZigBee
Naciskając przycisk jeden z tych trybów to off po wybraniu go bramka traktuje go jako przełączenie z trybu ręcznego na program - ale czy to się jakoś da oddzielić ?
Wyłączyć ręcznie możemy tylko zmniejszając temperaturę pokrętłem
To tyle mam nadzieję że jakoś to zrozumiale opisałem bo ciężko ubrać te zależności w słowa