No odsyłania nie polecamwojtas567 wrote: Tue Nov 14, 2017 2:04 pm dla "skośno-okiego" to zapewne nie ma znaczenia, odpad z produkcji rzucony na ali... a tam i tak ktoś kupił jak widać trafiło na mnie, przecież nie odeślę
tu jest dobrze https://www.aliexpress.com/item/EU-Stan ... 0.0.RSpdaN.
Sonoff Touch
-
Lucas
-
wojtas567
od 50zł 
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
bicker
kiedyś zdążyło mi się otworzyć spór na ali, ponieważ otrzymany produkt różnił sie od opisywanego.... Ali zwróciło mi kasęLucas wrote: Tue Nov 14, 2017 4:05 pmNo odsyłania nie polecamwojtas567 wrote: Tue Nov 14, 2017 2:04 pm dla "skośno-okiego" to zapewne nie ma znaczenia, odpad z produkcji rzucony na ali... a tam i tak ktoś kupił jak widać trafiło na mnie, przecież nie odeślę
tu jest dobrze https://www.aliexpress.com/item/EU-Stan ... 0.0.RSpdaN.Raz chciałem odesłać ładowarkę imax b6, to jak sprawdziłem ceny na poczcie, to wyszłoby drożej, niż nowa ładowarka - bo Chińczyk chciał koniecznie rejestrowaną.
może w ten sposób spróbuj ..
-
wojtas567
Już za późno bo wystawiony komentarzbicker wrote: Wed Nov 15, 2017 5:27 am
kiedyś zdążyło mi się otworzyć spór na ali, ponieważ otrzymany produkt różnił sie od opisywanego.... Ali zwróciło mi kasę
może w ten sposób spróbuj ..
Ale co do sporów to potwierdzam działa ta opcja, też już dostałem zwrot kasy za niedziałający sprzęt
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
Lucas
Potwierdzam. Raz dostałem nawet zwrot podwójnie. Jeden od Ali za niedostarczenie towaru i drugi od MasterCard, bo płaciłem kredytową.wojtas567 wrote: Wed Nov 15, 2017 9:31 am Ale co do sporów to potwierdzam działa ta opcja, też już dostałem zwrot kasy za niedziałający sprzęti nie musiałem odsyłać
-
bard4
Witam!
W temacie Sonoff Touch ale trochę z innej strony. Napiszcie proszę jak wygląda u was sprawa manualnego włączania/wyłączania przełącznika. U mnie niestety trochę kulawo - pomimo że trafiam paluchem centralnie w miejsce zaznaczone kropkami (gdzie znajduję się płytka stykowa) często muszę kilkakrotnie nacisnąć żeby zmienić stan przełącznika. Czy ktoś na forum miał podobny problem? Trafiła mi się jakaś gorsza sztuka? A może można jeszcze coś pokombinować żeby działało to sprawniej.
W temacie Sonoff Touch ale trochę z innej strony. Napiszcie proszę jak wygląda u was sprawa manualnego włączania/wyłączania przełącznika. U mnie niestety trochę kulawo - pomimo że trafiam paluchem centralnie w miejsce zaznaczone kropkami (gdzie znajduję się płytka stykowa) często muszę kilkakrotnie nacisnąć żeby zmienić stan przełącznika. Czy ktoś na forum miał podobny problem? Trafiła mi się jakaś gorsza sztuka? A może można jeszcze coś pokombinować żeby działało to sprawniej.
-
michael
Odkręć lekko obudowę. Prawdopodobnie jak za bardzo dokręciłeś do ściany to lekko się odkształciła i taki jest efekt.bard4 wrote: Mon Dec 04, 2017 8:26 am Witam!
-
wojtas567
Ja u siebie zauważyłem, że jak miałem kabelki do DS wyciągnięte to one dosuwały płytkę do szkła i lepiej działało, teraz zrobiłem podcięcie żeby wszystko ładnie leżało i dotyk jest słabszy
.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
Lucas
Odkopałem z szafy mojego Touch'a zakupionego wieki temu, który jeszcze miał oryginalne oprogramowanie.
Zgrałem oryginał i wgrałem soft @Zybiego przeznaczony dla Touch Dual - oczywiście wszystko działa, wyłączyłem w Cloudzie drugi kanał itp.
Użyłem na szybko szukajki, ale nie znalazłem - czy jest już soft, w którym dioda dotyku działa odwrotnie, tzn. świeci przy wyłączonym przekaźniku? Wiem, że @pzygmunt dopisał to kiedyś do listy na potem, ale chyba nic takiego nie powstało jeszcze...
Zgrałem oryginał i wgrałem soft @Zybiego przeznaczony dla Touch Dual - oczywiście wszystko działa, wyłączyłem w Cloudzie drugi kanał itp.
Użyłem na szybko szukajki, ale nie znalazłem - czy jest już soft, w którym dioda dotyku działa odwrotnie, tzn. świeci przy wyłączonym przekaźniku? Wiem, że @pzygmunt dopisał to kiedyś do listy na potem, ale chyba nic takiego nie powstało jeszcze...
-
Zybi
Podaj mi na priv chip_ID modułu, a dostaniesz full wypas soft do tego toucha.