Ok.
Coś tam wstępnie poskładałem, i chyba tak wykonam mój termostat w wersji podtynkowej, tylko czy ds’a mi nie będzie grzał wemos…
Ok.
Wyglądu nie będę zmieniał. Co do drugiego termometru to jeszcze nie siadłem do tego ale myślę, że będzie to drugi ekran z odpowiednim oznaczeniem.lukasz06 wrote: Sun Oct 15, 2023 5:09 pm Krycha88 będziesz jeszcze zmieniał widok ekranu termostatu?
Co z widokiem drugiego termometru. Będzie 1 ekran czy więcej?
Na GKW można ustawić wyświetlanie obu termometrów na jednym ekranie.robertklepacki94 wrote: Sun Oct 15, 2023 7:46 pm Mi się wydaje że wyświetlenie drugiego termometru nie jest potrzebne na OLED, jest dostępna w CLOUD i apkach.
A w GKW-01 temperatura z dodatkowego termometru jest wyświetlana ?
Możesz używać go z jednym ds’em, co do temp to dla grzania jest max 40, może jakby zmienić na cwu to skala się zwiększy? Sprawdzę później.Gitman wrote: Mon Oct 16, 2023 7:31 am Czy jest możliwość uruchomienia termostatu tylko z jednym ds, nie potrzebuję odczytu dwóch temperatur chciałbym wymienić mój moduł z warunkowaniami żebym mógł od czasu do czasu zmienić temperaturę na inną bez przechodzenia w tryb konfiguracji i mi wystarczy wyłącz przy x włącz przy y który jest odczytany z jednego czujnika. Wiem że są na forum sofy które ogarniają zmianę z apki tylko problem w tym że tworzy się znowu kilka kanałów w pace których i tak mam już sporo a wygląd termostatu przypadł mi do gustu i chciałbym go potestować.
Jeszcze dopytam gdzie można zmienić temperaturę na wyższą tzn powyżej 40 stopni ?