[A] Wersja 24.03.01
-
Patryk
To zaznacz TAK.byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:04 pm Myślałem że w telefonie będę miał wyłączony tryb ciemny a supla będzie się automatycznie mi przełączać ale chyba tak się nie da.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
A na jakiej podstawie miałaby się automatycznie przełączyć w ciemny? Wg schematu godzin, czy wschód/zachód słońca czy jak?byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:04 pm Myślałem że w telefonie będę miał wyłączony tryb ciemny a supla będzie się automatycznie mi przełączać ale chyba tak się nie da.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Moim zdaniem to już przerost formy nad treścią, ale to moje zdaniebyniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:16 pm po ustawieniach wschód i zachód słońcalub po ustawienia czasu w jakich godzinach ma się przełączać
![]()
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Myślę że auto wykrywa tryb systemu, jeśli np. android ci się przełącza w ciągu doby z trybu jasnego na nocny to apka to wychwyci.byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:31 pm Nie wiem po co są ustawienia auto w supli , jaka role pełni ta funkcja ? Chodzi mi oczywiście o zmianę trybu wyswietlania.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
mdi87
W trybie ciemnym kiedy urzadzenie jest wyłączone ramki ikony są białe a kiedy włączone ikona wraca do oryginału. Zaznaczyłem to na pierwszych dwóch screenach. Co za tym idzie, no ostatnim screenie zaznaczyłem akurat gniazdko sp111 które jest włączone cały czas dla pomiaru i powiadomień. Nie wygląda to za dobrze bo ikona jest czarna, więc może idzie to jeszcze dopracować.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Daj palca to chwycą rękę, aż do łokciamipolansk wrote: Wed Mar 27, 2024 8:10 pmA na jakiej podstawie miałaby się automatycznie przełączyć w ciemny? Wg schematu godzin, czy wschód/zachód słońca czy jak?byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:04 pm Myślałem że w telefonie będę miał wyłączony tryb ciemny a supla będzie się automatycznie mi przełączać ale chyba tak się nie da.![]()
Ustawienia trybu ciemnego działają prawidłowo
Nie wiem czy wszyscy to kumają, więc napiszę:
Tak - oznacza tryb ciemny zawsze włączony
Nie - oznacza tryb ciemny zawsze wyłączony
Auto - oznacza automatyczne przełączanie trybu ciemnego w zależności od tego co mamy ustawione w systemie
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
Mario78
- Been thanked: 1 time
I to spełnia większość wymagań i co najważniejsze działa prawidłowo. Dobra robota. Moim zdaniem nie ma sensu dalej drążyć tematu lepiej aby autorzy skupiali się na nowych, ważniejszych tematach.lesny8 wrote: Wed Mar 27, 2024 9:18 pmDaj palca to chwycą rękę, aż do łokciamipolansk wrote: Wed Mar 27, 2024 8:10 pmA na jakiej podstawie miałaby się automatycznie przełączyć w ciemny? Wg schematu godzin, czy wschód/zachód słońca czy jak?byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:04 pm Myślałem że w telefonie będę miał wyłączony tryb ciemny a supla będzie się automatycznie mi przełączać ale chyba tak się nie da.![]()
![]()
Ustawienia trybu ciemnego działają prawidłowo
Nie wiem czy wszyscy to kumają, więc napiszę:
Tak - oznacza tryb ciemny zawsze włączony
Nie - oznacza tryb ciemny zawsze wyłączony
Auto - oznacza automatyczne przełączanie trybu ciemnego w zależności od tego co mamy ustawione w systemie