Mam dwa kanały: temp i wilg oraz ciśnienie - w app jest wszystko ok - pokazuje ciśnienie, temp i wilgotność. Ale na OLED 0,96 nie ma w ogóle trzeciej pozycji "kropki" i NIE WYŚWIETLA CIŚNIENIA - są tylko dwie. Zgodnie ze screenem
.
A na wyświetlaczu :
.
EDIT:
jak wezmę zamiast ciśnienia licznik energii na wyświetlaczu oled jak najbardziej jest temp, wilg, napięcie , prąd, moc
OLED / LINKI BEZPOŚREDNIE - PROBLEM na OLED - BRAK CIŚNIENIA
-
QLQ
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by QLQ on Sun Sep 18, 2022 4:35 pm, edited 1 time in total.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
dobo
Mnie tam działa mam wersję v4.16.3 ale twoja jest chyba inna bo w mojej nie ma tej lini pod zasięgiem.
Ale najpierw mam temperaturę + wilgotność, a potem ciśnienie
Nie sprawdzałem czy zmiana kolejności ma wpływ.
Ale najpierw mam temperaturę + wilgotność, a potem ciśnienie
Nie sprawdzałem czy zmiana kolejności ma wpływ.
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Poprawiłem.QLQ wrote: Sun Sep 18, 2022 2:04 pm Mam dwa kanały: temp i wilg oraz ciśnienie - w app jest wszystko ok - pokazuje ciśnienie, temp i wilgotność. Ale na OLED 0,96 nie ma w ogóle trzeciej pozycji "kropki" i NIE WYŚWIETLA CIŚNIENIA - są tylko dwie. Zgodnie ze screenem
Clip_4.jpg
.
A na wyświetlaczu :
20220918_160305.jpg
.
EDIT:
jak wezmę zamiast ciśnienia licznik energii na wyświetlaczu oled jak najbardziej jest temp, wilg, napięcie , prąd, moc
@QLQ proszę nie mieszaj w takie problemy buildera bo on sobie jest i działa bezbłędnie
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
QLQ
No właśnie nie rozumiem tu o co kaman ... ze jest builder i GUI generic oddzielnie??? To gdzie w takim razie zgłaszać takie problemy? Nie mieszam tego celowo.krycha88 wrote: Sun Sep 18, 2022 3:39 pmPoprawiłem.QLQ wrote: Sun Sep 18, 2022 2:04 pm Mam dwa kanały: temp i wilg oraz ciśnienie - w app jest wszystko ok - pokazuje ciśnienie, temp i wilgotność. Ale na OLED 0,96 nie ma w ogóle trzeciej pozycji "kropki" i NIE WYŚWIETLA CIŚNIENIA - są tylko dwie. Zgodnie ze screenem
Clip_4.jpg
.
A na wyświetlaczu :
20220918_160305.jpg
.
EDIT:
@QLQ proszę nie mieszaj w takie problemy buildera bo on sobie jest i działa bezbłędnie![]()
Edit: zmieniłem tytuł wątku.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Nie miałem nic złego na myśliQLQ wrote: Sun Sep 18, 2022 4:26 pm No właśnie nie rozumiem tu o co kaman ... ze jest builder i GUI generic oddzielnie??? To gdzie w takim razie zgłaszać takie problemy? Nie mieszam tego celowo.
Edit: zmieniłem tytuł wątku.
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Builder to apka/strona www na której można wybierać różne opcje i która przygotowuje binarki softu GUI Generic.QLQ wrote: Sun Sep 18, 2022 4:26 pm
No właśnie nie rozumiem tu o co kaman ... ze jest builder i GUI generic oddzielnie??? To gdzie w takim razie zgłaszać takie problemy? Nie mieszam tego celowo.
Także problemy dotyczące strony internetowej do budowania GG, to jeden temat, a soft wygrywany na urządzenie i jego działanie to drugi temat.
Najlepsze suple dla Twojego domu