Mew-01 pytanie

Ddz

Dzień dobry wszystkim,mam takie laickie pytanie,założyłem sobie miernik energii mew-01 lite,wszystko dla mnie jest jak by jasne,ale mam pytanie czy ewentualnie jak ustawić okres rozliczeniowy?czy automatycznie resetuje się z każdym dniem ostatniego miesiąca,żeby wiedzieć jaki był pomiar w danym miesiącu?
pzygmunt
Been thanked: 59 times

W aplikacji nie ma czegoś takiego jak "okres rozliczeniowy" ale jest podgląd zużycia per miesiąc/rok/dzień.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Ddz

Ok nie było tematu,w histori jest wszystko jak byk ;)
Ddz

Wszystko jasne,dziękuje za odpowiedz.
Ddz

Chciałbym jednak żeby ktoś spojrzał czy wszystko ok,nie produkuje energi,wszystko wygląda że raczej dobrze ale już tak i jestem. I jeszcze jedno pytanie odnośnie progów napięcia jakie można ustawić w supli min np 220v max np 250v czy jeśli w instalacji będzie niższe napiecie niż 220v lub wyższe niż 250v będę w jakiś sposób poinformowany lub czy będę mogł to w jakiś sposób sprawdzić czy zweryfikować że np miałem za wysokie napięcie w sieci,dla czego pytam?Mam po sąsiedzku dużą fotowoltaikę i ostatnio spaliło mi w jednym czasie 2 x sonoff.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ddz

Tu faza 1
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

viewtopic.php?t=8692

Przekroczenia znajdziesz na cloud.supla.org w zakładce "Aberracje napięcia".
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Ddz

Zgadza się,działa jak trzeba. Założyłem MEW-01 głownie do monitorowania stanów napięcia gdyż dzieją mi się niepokojące rzeczy w domu,sam pomiar poboru prądu z licznikiem zewnętrznym też bardzo precyzyjny,napięcie względem miernika 0.8v różnicy błędu,jestem zaskoczony dokładnością.Jak zawsze pzygmunt dziękuje za odpowiedź ;)

Return to “ZAMEL MEW-01”