Mew-01 pytanie
-
Ddz
Dzień dobry wszystkim,mam takie laickie pytanie,założyłem sobie miernik energii mew-01 lite,wszystko dla mnie jest jak by jasne,ale mam pytanie czy ewentualnie jak ustawić okres rozliczeniowy?czy automatycznie resetuje się z każdym dniem ostatniego miesiąca,żeby wiedzieć jaki był pomiar w danym miesiącu?
-
Ddz
Ok nie było tematu,w histori jest wszystko jak byk 
-
Ddz
Chciałbym jednak żeby ktoś spojrzał czy wszystko ok,nie produkuje energi,wszystko wygląda że raczej dobrze ale już tak i jestem. I jeszcze jedno pytanie odnośnie progów napięcia jakie można ustawić w supli min np 220v max np 250v czy jeśli w instalacji będzie niższe napiecie niż 220v lub wyższe niż 250v będę w jakiś sposób poinformowany lub czy będę mogł to w jakiś sposób sprawdzić czy zweryfikować że np miałem za wysokie napięcie w sieci,dla czego pytam?Mam po sąsiedzku dużą fotowoltaikę i ostatnio spaliło mi w jednym czasie 2 x sonoff.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Ddz
Tu faza 1
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Ddz
Zgadza się,działa jak trzeba. Założyłem MEW-01 głownie do monitorowania stanów napięcia gdyż dzieją mi się niepokojące rzeczy w domu,sam pomiar poboru prądu z licznikiem zewnętrznym też bardzo precyzyjny,napięcie względem miernika 0.8v różnicy błędu,jestem zaskoczony dokładnością.Jak zawsze pzygmunt dziękuje za odpowiedź