Witam,
Mam problem z połączeniem mew z wifi. Sieć 2.4ghz router nawet przyniosłem bliżej mewa.
Zauważyłem, że sieć która tworzy mew pokazuje się tylko na 5 sekund po czym znika. Zielona dioda zaczyna wtedy mrugać standardowo. Wygląda jak by wychodził z trybu programowania
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym można zrobic ?
Mew-01 brak połączenia z wifi
-
Nie.
Dziwi mnie że sieć mew znika po chwili. U brata ta sieć mew jest cały czas do momentu przyciśnięcia guzika.
Dziwi mnie że sieć mew znika po chwili. U brata ta sieć mew jest cały czas do momentu przyciśnięcia guzika.
-
Nie musisz mieć TendyLLcoolM wrote: Mon Nov 18, 2024 1:42 pm Nie.

viewtopic.php?t=10438
-
Ale nie wydaje mi się żeby router Tendy wyłączał sieć mew którą to sam MEW nadaje podczas konfiguracji.
W sumie telefon nie łapie żadnej innej sieci niż moja, więc to na pewno nie jest router sąsiada
W sumie telefon nie łapie żadnej innej sieci niż moja, więc to na pewno nie jest router sąsiada
-
Wyjdź z MEW-em poza swoją sieć.
Podłącz do hotspota w tel.
Zaktualizuj soft.
Wróć do domu.
Podłącz pod swoją sieć.
Podłącz do hotspota w tel.
Zaktualizuj soft.
Wróć do domu.
Podłącz pod swoją sieć.
-
Dzięki za podpowiedź zrobiłem troszkę inaczej.
Odkręciłem antenkę od MEW przez co zasięg znacząco spadł i nawiązało się połączenie z wifi
Odkręciłem antenkę od MEW przez co zasięg znacząco spadł i nawiązało się połączenie z wifi