Zapraszam do testowania
[i] Wersja 25.08
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
W TestFlight pojawiła się nowa wersja aplikacji - 25.08. W tej aplikacji, podobnie jak wcześniej dla Android, przebudowany został kreator dodawania urządzeń. Dopracowany został tryb automatyczny i aktualnie jest domyślnie zaznaczony. Sprawdźcie jak się sprawuje u was i dajcie znać, czy wg was może zostać domyślnie zaznaczony. Wszelkie inne uwagi również mile widziane
Zapraszam do testowania
Zapraszam do testowania
-
kurus
Od kilku ostatnich wersji mam taki problem że, losowo zmienia mi kolejność kanałów na liście czasami jest tydzień ok, a czasami po dwóch trzech dniach mi zmieni..
Mam ostatnią najnowszą betę.
-
mipolansk
Znamy ten problem, ale zdarza się na tyle rzadko, że ciężko go wybadać. Spróbuje coś podziałać w tym kierunku, żeby go wyeliminować w najbliższym czasie.kurus wrote: Sun Aug 31, 2025 6:49 am Od kilku ostatnich wersji mam taki problem że, losowo zmienia mi kolejność kanałów na liście czasami jest tydzień ok, a czasami po dwóch trzech dniach mi zmieni..
-
LukiSpajder
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 34 times
Dzieje się tak ale czemu
, u Mnie przestawiają się kanały głównie z bramiki zigbee ( miałem pisać w tamtym wątku ale jak widzę że temat pojawił się tu ) . Wygląda jak by moduł rejestrował się od nowa i Apka ustawiała kanały jak przy pierwszej rejestracji . Dzieje się to głównie przy tym jak dodajemy nowy układ do clouda . A przy testach pojawia się częściej
, Nie wiem czy to może mieć związek z tym że część kanałów z danego modułu jest w innej lokalizacji .
Ale kanały przestawiają się przy tych urządzeniach które były nie dawno dodawane - takie spostrzeżenia nie wiem czy trafione
Ale kanały przestawiają się przy tych urządzeniach które były nie dawno dodawane - takie spostrzeżenia nie wiem czy trafione
-
kurus
U mnie jest to samo przestawiaj się kanały ostatnio dodane, i nie są to kanały z bramki zigbee, tak jakby od któregoś wydania cloud to się dzieje i może to właśnie nie wina apki a chmury.
-
LukiSpajder
Czyli to potwierdza że ogólnie coś nie tak ale patrząc na to jak
@mipolansk poprawił apke na iOS to napewno coś wymyśli żeby to się nie działo

Bo szczerze to Mnie to trochę irytuje , poukładam ładnie pod Siebie a tu wchodzę za jakiś czas a temperatura z piwnicy przed tą na dworze ( czytaj polu)

@mipolansk poprawił apke na iOS to napewno coś wymyśli żeby to się nie działo
Bo szczerze to Mnie to trochę irytuje , poukładam ładnie pod Siebie a tu wchodzę za jakiś czas a temperatura z piwnicy przed tą na dworze ( czytaj polu)
-
LukiSpajder
Jeszcze raz daj przykład jak to łączona lokalizacja co przez to rozumieć ?mipolansk wrote: Wed Sep 03, 2025 11:55 am @kurus, @LukiSpajder: A czy ktoś z was korzysta z łączonych lokalizacji? Macie kilka lokalizacji z tą samą nazwą i apka je łączy.
-
mipolansk
Jeżeli dwóm lokalizacjom nadasz taką samą nazwę i w apce umieścisz je obok siebie, to ich zawartość się połączy.LukiSpajder wrote: Wed Sep 03, 2025 12:09 pm Jeszcze raz daj przykład jak to łączona lokalizacja co przez to rozumieć ?