To taki w sumie uniwersalny pilot RF433, najpierw się ileś sekund naciska włacznik światła (aż będzie sygnał dźwiękowy, zależnie od tego jak długo się przytrzyma to programuje się właczenie, wylaczenie, przełaczenie), potem naciska przycisk na pilocie i od tego momentu ten przycisk odpowiada ze tę funkcję we właczniku światła.Goral64 wrote: Sat Nov 07, 2020 7:08 pmNo tyle ile możesz zapamiętac kodów, czyli tak.tomaszd wrote: Sat Nov 07, 2020 3:58 pm Słuchajcie, mam kilkanaście właczników światła na RF433, którym można wysłać osobno trzy kody - włacz, wyłacz, przełacz. Czy dobrze rozumiem, że to by oznaczało, że bramka pozwoliłaby mi na sterownie tylko 10 światłami w trybie włacz/wyłacz lub 20 w trybie przełacz?Ale ten pilot 4 przyciskowy to od tych włączników?tomaszd wrote: Sat Nov 07, 2020 3:58 pm Druga kwestia, obecnie mam pilota z 4 przyciskami, więc nawet nie jestem w stanie wysłać tylu kodów, aby je przechwycić. Czy to oznacza, że muszę kupić wielokanałowy pilot RF433, zaprogramować z nim właczniki i dopiero wtedy będę mógł użyć tej bramki?
Pilot bardzo podobny do tego tutaj https://www.aliexpress.com/item/32875589665.html