Tak jak SOYER pisze jeżeli wpiszemy przed cyframi które się wpisują z automatu inne a potem usuniemy ostatnie wtedy zmienimy tak zwaną histerezę powiadomień innej możliwość nie ma jest to błąd w Cloud możesz to zweryfikować @pzygmunt ?
v23.07 - powiadomienia
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zapraszam na Facebook do wspólnej pomocy mniej zawansowanym użytkownikom Supla.
https://www.facebook.com/groups/suplazamel
https://www.facebook.com/groups/supladiy
https://www.facebook.com/groups/suplaauraton
https://www.facebook.com/groups/suplazamel
https://www.facebook.com/groups/supladiy
https://www.facebook.com/groups/suplaauraton
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Trzeba pamiętać, że jest i zawsze będzie różnica między aplikacją dedykowaną praktycznie wyłącznie do powiadomień, a Suplą, która nigdy nie będzie miała takich samych możliwości i funkcjiRobert Błaszczak wrote: Fri Jul 21, 2023 8:47 pm Dlatego też powstał taki serwis jak Pushover. Bo było/jest zapotrzebowanie na inny sposób realizacji powiadomień PUSH. Przyzwyczailiśmy się do Pushovera, i teraz chcielibyśmy to samo w Supli.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Basmar
Problem w tym że ma ja sam ma 3 telefony każdy innej firmy i dźwięki są różne w Pushover był jeden ten sam dźwięk na powiadomienia inny niż wbudowany systemowy.adrian4477 wrote: Fri Jul 21, 2023 8:38 pmTo również jest do ustawienia w systemie android.Basmar wrote: Fri Jul 21, 2023 8:26 pm pytanie, czy możnaby natywnie wbudować inny dźwięk powiadomiania dla aplikacji Supla?
Dodatkowo Żona ma 2 telefony i jak supla się rozdzwoni to miliony różnych dzięków.
Ktoś zapyta po co kilka telefonów..
.
Już tłumaczę
Prywatny, służbowy, prywatny polski
To samo Żona
No i cały plan spalił na panewce 
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Przepraszam, bo trochę nie tak to ująłem i można to źle zrozumieć. Ja mam świadomość, że pewnych kwestii nie da się ogarnąć, bo obsługa natywnego PUSH jest zależna od usług Google/Apple, itp., itd. Dlatego tam, gdzie potrzebuję zmiany dźwięku lub historii powiadomień stosuję Pushover. Nikt go przecież nie wyłączył. Zastosowałem formę "my", "chcielibyśmy" pisząc o użytkownikach nie mających wiedzy, jak realizowane są wiadomości PUSH w Androidzie/iOS. Człowiek przyzwyczaja się do dobrych rozwiązań i chciałby mieć to samo, tylko natywnie. Ale ja już wcześniej pisałem w którymś z postów, że aby mieć funkcjonalność jak w Pushover, to należałoby zaimplementować całego Pushovera do aplikacji Supla.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Basmar
Jestem za a nawet przeciw.Robert Błaszczak wrote: Fri Jul 21, 2023 9:06 pm Przepraszam, bo trochę nie tak to ująłem i można to źle zrozumieć. Ja mam świadomość, że pewnych kwestii nie da się ogarnąć, bo obsługa natywnego PUSH jest zależna od usług Google/Apple, itp., itd. Dlatego tam, gdzie potrzebuję zmiany dźwięku lub historii powiadomień stosuję Pushover. Nikt go przecież nie wyłączył. Zastosowałem formę "my", "chcielibyśmy" pisząc o użytkownikach nie mających wiedzy, jak realizowane są wiadomości PUSH w Androidzie/iOS. Człowiek przyzwyczaja się do dobrych rozwiązań i chciałby mieć to samo, tylko natywnie. Ale ja już wcześniej pisałem w którymś z postów, że aby mieć funkcjonalność jak w Pushover, to należałoby zaimplementować całego Pushovera do aplikacji Supla.
Podobnie jak było z ikonami, coś tam na boku z YoMan em sklecilismy, w międzyczasie Supla pracowała już nad biblioteka ikon.
Teraz modne są fuzje, domeny.pl razem z cybercostam to dlaczego nie Supla i Pushover?
Nie wiem jak Wy ale ja widzę Suple na szczycie systemów Smart home. Bo to ruch społeczny prowadzony przez wybitnych ludzi.
P.s. Dzień bez wazeliny to dzień stracony.
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Zgadza sięRobert Błaszczak wrote: Fri Jul 21, 2023 9:06 pm Przepraszam, bo trochę nie tak to ująłem i można to źle zrozumieć. Ja mam świadomość, że pewnych kwestii nie da się ogarnąć, bo obsługa natywnego PUSH jest zależna od usług Google/Apple, itp., itd. Dlatego tam, gdzie potrzebuję zmiany dźwięku lub historii powiadomień stosuję Pushover. Nikt go przecież nie wyłączył. Zastosowałem formę "my", "chcielibyśmy" pisząc o użytkownikach nie mających wiedzy, jak realizowane są wiadomości PUSH w Androidzie/iOS. Człowiek przyzwyczaja się do dobrych rozwiązań i chciałby mieć to samo, tylko natywnie. Ale ja już wcześniej pisałem w którymś z postów, że aby mieć funkcjonalność jak w Pushover, to należałoby zaimplementować całego Pushovera do aplikacji Supla.
Ja tylko dodam, że mam telefon z Android 13 i tam ustawienia dźwięków z pushover są całkowicie ignorowane przez system. Jedyne dźwięki, jakie pojawiają się u mnie przy powiadomieniach, to są te, które w ustawieniach systemowych danej apki przypiszę samemu na telefonie.
Także skoro nawet dźwięki z pushover u mnie nie działają, to obstawiam, że jakiekolwiek ustawienie w Supli też tego u mnie nie zmieni.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Basmar
To kiedy głosowanie na theme sound dla Supla?
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
kiedyś był słynny dzwonek do telefonu który się ustawiało komuś na np. smsa: "Twoja kobieta cie namierza" 
YoMan