Nie jest to normalny objaw. Nie potrafię też tego odtworzyć u siebie. Ogólnie zapis stanu urządzenia jest robiony z reguły do kilku sekund po ustawieniu jasności/koloru. Może za szybko odcinałeś mu zasilanie?robgold wrote: Sat Nov 11, 2023 12:42 am Ciekawostka, mój moduł kompletnie nie zapamiętywał stanu w jakim zostało mu odcięte zasilanie. Zawsze załączał się w pozycji OFF. Było to dla mnie szalenie istotne bo kinkiet ma wyłączane 230V a nie 12V.
Dopiero wysterowanie go (załączenie akurat w moim przypadku koloru czerwonego) z Supla cloud (strony www) sprawiło, że zaczął pamiętać stan. Tak jak by jakaś zmienna musiała zostać zainicjowana i zrobiła to dopiero "chmura".
Czy to normlany objaw ?
Przekażę temat do osoby zajmującej się aplikacją na telefony. Tylko jest raczej temat na przyszłość, a nie coś co będzie szybko dodane.robgold wrote: Sat Nov 11, 2023 12:42 am Czy jest możliwość w aplikacji dodania opcji predefiniowanych podstawowych kolorów ? Trochę ciężko na tym kółku włączyć tylko LEDy czerwone, zielone lub niebieskie tak aby nie mieszał się inny kolor.
Na chwilę obecną obszedłem problem wysyłając ze strony dany kolor i zapisując w przyciskach w aplikacji ale to taka proteza.