Tak, wiem, że IN Config daje taką możliwość, ale dodatkowa encja (przycisk) w HA by nie zaszkodziła.
Lokalne sterowanie działało przed aktualizacją
Tak, wiem, że IN Config daje taką możliwość, ale dodatkowa encja (przycisk) w HA by nie zaszkodziła.
Jeszcze nie spotkałem się z takim problemem. Gdyb to wystąpiło ponownie, to zanim zresetujesz mu zasilanie, spróbuj przełączyć w tryb konfiguracyjny i zobacz co jest w "LAST STATE".kiler88 wrote: ↑Mon Dec 18, 2023 12:00 pm Ja mam Mean Well HDR i nie piszczy, ale może to kwestia konkretnej serii.
Ostatnio aktualizowałem oprogramowanie z 23.11.01 na 23.12.01 i po Save & Restart zrestartował się, ale nie zalogował się do WiFi. Dopiero reset zasilania spowodował połączenie się i zaktualizowanie, a następnie ponowne zalogowanie na serwer. Miałem podobny problem przy ostatniej aktualizacji THW, więc nie wiem czy to wina mojego routera, czy ktoś inny też się z tym spotkał?
Dopiero teraz miałem chwilę i zaktualizowałem THW do 23.12.02 i poszło bez problemu, także nie wiem co się wtedy zadziało.klew wrote: ↑Mon Dec 18, 2023 12:18 pmJeszcze nie spotkałem się z takim problemem. Gdyb to wystąpiło ponownie, to zanim zresetujesz mu zasilanie, spróbuj przełączyć w tryb konfiguracyjny i zobacz co jest w "LAST STATE".kiler88 wrote: ↑Mon Dec 18, 2023 12:00 pm Ja mam Mean Well HDR i nie piszczy, ale może to kwestia konkretnej serii.
Ostatnio aktualizowałem oprogramowanie z 23.11.01 na 23.12.01 i po Save & Restart zrestartował się, ale nie zalogował się do WiFi. Dopiero reset zasilania spowodował połączenie się i zaktualizowanie, a następnie ponowne zalogowanie na serwer. Miałem podobny problem przy ostatniej aktualizacji THW, więc nie wiem czy to wina mojego routera, czy ktoś inny też się z tym spotkał?