KPOP i KLOP
-
Czy dużym kłopotem jest żeby przenieść KPOP na koniec listy, tak żeby dodawał się na końcu?
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
-
Chyba chodzi o tą żeby było jako ostatni kanał przypisany do urządzenia na końcu listy aby nie zrobił się konflikt kanałów? Ale chyba to ustala serwer?
-
Domyślnie są najpierw przekaźniki potem czujniki temp i wilgotności potem termometry itd (mniej więcej), więc jakbym dobrze pokombinował to nie trzeba by usuwać z chmury modułu bo te kanały dodały by się na końcu listy.
Właśnie zaktualizowałem 1750 i widzę że faktycznie układ jest taki sam jak miałem wcześniej.
Właśnie zaktualizowałem 1750 i widzę że faktycznie układ jest taki sam jak miałem wcześniej.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
@krycha88,wiem ze to dożo roboty i pewnie niepotrzebnej ale:
w GG w opisie przez Ciebie przerobionego czujnika dodaj ze jet to KPOP z linkiem np.: viewtopic.php?t=14852
Pewnie będzie mniej nowych postów co to jest i jak to zrobić żeby działało
Nie wszyscy na bieżąco czytają wszystkie nowe posty, a przecież dzieje się
Oczywiście DZIĘKUJE WAM za rozwój SUPLI
SUPLA to inny stan świadomości
w GG w opisie przez Ciebie przerobionego czujnika dodaj ze jet to KPOP z linkiem np.: viewtopic.php?t=14852
Pewnie będzie mniej nowych postów co to jest i jak to zrobić żeby działało
Nie wszyscy na bieżąco czytają wszystkie nowe posty, a przecież dzieje się
Oczywiście DZIĘKUJE WAM za rozwój SUPLI
SUPLA to inny stan świadomości
-
Ale stare kanały będą zastąpione tym. Nie będzie jednocześnie dwóch kanałów wyświetlających ta sama wartość. Więc danie ich na koniec nic nie pomoże będzie trzeba je zarejestrować ponownie.
https://gui-generic-builder.supla.io/