Jedna z wielu to np. TopBar i BottomBar na ekranie głównym, najlepiej jakby mogły się tak zachowywać ....
[A] Wersja 24.10.02
Zgadza się wiele, wiele
Jedna z wielu to np. TopBar i BottomBar na ekranie głównym, najlepiej jakby mogły się tak zachowywać ....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
PR i jedziemylesny8 wrote: Fri Oct 18, 2024 10:31 pm Zgadza się wiele, wiele![]()
Jedna z wielu to np. TopBar i BottomBar na ekranie głównym, najlepiej jakby mogły się tak zachowywać ....![]()
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Żeby to było takie proste to już dawno był by PR
Maestro będzie musiał sobie na to zerknąć od kuchni, bo ja to za cienki jestem żeby taką zmianę wprowadzić
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
klew
Jak wrzucisz PR, to ktoś to sprawdzi I będzie musiał się do tego jakoś odnieść. Zawsze taki krok wymusza dyskusję na dany temat
Twojej apki na forum nie widziałem od dawna, a tu lupka, automatyczne chowanie belek i o trybie samochodowym nawet nie wspomnę
Którąś wcześniejszą wersję mam na telefonie, ale też chętnie potestowałbym nową (starszej używam, nie testuję
a propos;
Ponieważ nie będę mógł wziąć udziału w zawodachklew wrote: Fri Oct 18, 2024 9:08 pm .... Jutro weźmiemy długą linę, zwolenników jednej opcji damy na prawo, drugiej na lewo i zobaczymy czyje argumenty są silniejsze![]()
Obawiam się jednak, że siła może przeciągnąć precyzję.
...więc najlepszym rozwiązaniem byłoby (moim zdaniem);
...jeżeli jest taka opcja!Patryk wrote: Tue Oct 15, 2024 5:31 pm .....Dać w apce możliwość wyboru ilości miejsc po przecinku, i wtedy każdy ustawi sobie do własnych preferencji.
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
I to jest najlepsze rozwiązanie. Jedni potrzebują do analizy a np. ja do zwykłego odczytu i porównania ze stanem na fizycznym liczniku (używam LIW-01). I teraz w zależności od posiadanego licznika (1 miejsce po przecinku, w innym modelu 2 miejsca po przecinku) gdyby była taka możliwość, każdy ustawi sobie co mu pasuje i co ma wyświetlać apka w zależności od potrzeb.Patryk wrote: Tue Oct 15, 2024 5:31 pm Ja osobiście już kiedyś pisałem, że dwa miejsca po przecinku w zupełności by wystarczyły.
Proponuje:
Dać w apce możliwość wyboru ilości miejsc po przecinku, i wtedy każdy ustawi sobie do własnych preferencji.
-
klew
Nie mazzrr wrote: Tue Oct 22, 2024 5:18 pm czy jest taki kanał aby była możliwość zrobić w aplikacji przycisk CLICK? A nie tylko taki typu włącz/wyłącz? @klew czy taka opcja jest możliwa?
Dobry wieczór!
Chciałem zgłosić niepełne wyświetlanie komunikatu błędu napędu rolety. Telefon; Samsung S10E.
Przy okazji zapytam; co mogło być przyczyną takiego komunikatu? Silnik z elektronicznymi krańcówkami.
Dziękuję!
Chciałem zgłosić niepełne wyświetlanie komunikatu błędu napędu rolety. Telefon; Samsung S10E.
Przy okazji zapytam; co mogło być przyczyną takiego komunikatu? Silnik z elektronicznymi krańcówkami.
Dziękuję!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.