[A] Wersja 24.10.02

lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Zgadza się wiele, wiele ;)
Jedna z wielu to np. TopBar i BottomBar na ekranie głównym, najlepiej jakby mogły się tak zachowywać .... :heart_eyes:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

lesny8 wrote: Fri Oct 18, 2024 10:31 pm Zgadza się wiele, wiele ;)
Jedna z wielu to np. TopBar i BottomBar na ekranie głównym, najlepiej jakby mogły się tak zachowywać .... :heart_eyes:
PR i jedziemy ;)
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

klew wrote: Sat Oct 19, 2024 6:41 am ...

PR i jedziemy ;)
Żeby to było takie proste to już dawno był by PR :)
Maestro będzie musiał sobie na to zerknąć od kuchni, bo ja to za cienki jestem żeby taką zmianę wprowadzić :roll:
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
klew

lesny8 wrote: Sat Oct 19, 2024 7:08 am
klew wrote: Sat Oct 19, 2024 6:41 am ...

PR i jedziemy ;)
Żeby to było takie proste to już dawno był by PR :)
Maestro będzie musiał sobie na to zerknąć od kuchni, bo ja to za cienki jestem żeby taką zmianę wprowadzić :roll:
Jak wrzucisz PR, to ktoś to sprawdzi I będzie musiał się do tego jakoś odnieść. Zawsze taki krok wymusza dyskusję na dany temat :)
Twojej apki na forum nie widziałem od dawna, a tu lupka, automatyczne chowanie belek i o trybie samochodowym nawet nie wspomnę ;)
lukasz06
Has thanked: 45 times
Been thanked: 21 times

Może kolega wrzuci na forum., potestujemy 😉
RomanG
Has thanked: 26 times
Been thanked: 7 times

lukasz06 wrote: Sat Oct 19, 2024 8:18 am Może kolega wrzuci na forum., potestujemy 😉
Którąś wcześniejszą wersję mam na telefonie, ale też chętnie potestowałbym nową (starszej używam, nie testuję ;)).

a propos;
klew wrote: Fri Oct 18, 2024 9:08 pm .... Jutro weźmiemy długą linę, zwolenników jednej opcji damy na prawo, drugiej na lewo i zobaczymy czyje argumenty są silniejsze ;)
Ponieważ nie będę mógł wziąć udziału w zawodach :cry: , to przynajmniej duchowo wspieram drużynę ciągnącą w stronę większej dokładności/precyzji.
Obawiam się jednak, że siła może przeciągnąć precyzję. :(

...więc najlepszym rozwiązaniem byłoby (moim zdaniem);
Patryk wrote: Tue Oct 15, 2024 5:31 pm .....Dać w apce możliwość wyboru ilości miejsc po przecinku, i wtedy każdy ustawi sobie do własnych preferencji ;) .
...jeżeli jest taka opcja!
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Patryk wrote: Tue Oct 15, 2024 5:31 pm Ja osobiście już kiedyś pisałem, że dwa miejsca po przecinku w zupełności by wystarczyły.
Proponuje:
Dać w apce możliwość wyboru ilości miejsc po przecinku, i wtedy każdy ustawi sobie do własnych preferencji ;) .
I to jest najlepsze rozwiązanie. Jedni potrzebują do analizy a np. ja do zwykłego odczytu i porównania ze stanem na fizycznym liczniku (używam LIW-01). I teraz w zależności od posiadanego licznika (1 miejsce po przecinku, w innym modelu 2 miejsca po przecinku) gdyby była taka możliwość, każdy ustawi sobie co mu pasuje i co ma wyświetlać apka w zależności od potrzeb.
zzrr
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

czy jest taki kanał aby była możliwość zrobić w aplikacji przycisk CLICK? A nie tylko taki typu włącz/wyłącz? @klew czy taka opcja jest możliwa?
klew

zzrr wrote: Tue Oct 22, 2024 5:18 pm czy jest taki kanał aby była możliwość zrobić w aplikacji przycisk CLICK? A nie tylko taki typu włącz/wyłącz? @klew czy taka opcja jest możliwa?
Nie ma
RomanG
Has thanked: 26 times
Been thanked: 7 times

Dobry wieczór! :)
Chciałem zgłosić niepełne wyświetlanie komunikatu błędu napędu rolety. Telefon; Samsung S10E.
Przy okazji zapytam; co mogło być przyczyną takiego komunikatu? Silnik z elektronicznymi krańcówkami.
Dziękuję! ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “Android”