„Badziewie” jak to nazwałeś będzie działać jak się wszystko prawidłowo ustawi.Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.
Auraton - promocja wreszcie jest
-
[email protected]
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 18 times
-
[email protected]
Zestawy oraz bramki sprzedajemy dopiero od poniedziałku więc pewne rzeczy musimy jeszcze dograć i doprecyzować. W najbliższych dniach powinna się wyjaśnić sytuacja więc prosimy o wyrozumiałość. Nie było naszym zamiarem oferowanie zestawów z bramką dodatkowo płatną.YoMan wrote: Thu Nov 07, 2024 6:02 pmZależy, zależy.... zaczynając od ceny hurtowej, poprzez wyłączności, poprzez ustalanie RRP, kończąc na niedozwolonych porozumieniach (o co nie podejrzewam, żeby była jasność). W takim razie kupuję 2x RC + 2x HM i poproszę od was bramkę za 1 zł tak jak obiecaliście. Ok?[email protected] wrote: Thu Nov 07, 2024 5:16 pmA nie przyszło do głowy, że końcowa cena zestawu niekoniecznie zależy od producenta? Będzie więcej punktów sprzedaży to ceny będą musiały być konkurencyjne czyli w konsekwencji niższe.Gitman wrote: Thu Nov 07, 2024 10:08 am Przez takie zachowanie wizerunkowo firma bardzo dużo traci jeszcze pół biedy jakby ten wyjątkowy zestaw kosztował przynajmniej tyle samo jak składany osobno ale kosztuje więcej. W takim wypadku słowa wyjątkowy, promocyjny to grube nadużycie![]()
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Kolego, z takim tekstem to nie na tym Forum. Ogarnij najpierw problemy żołądkowe, kup słownik ortograficzny, a dopiero wtedy zacznij pisać na Forum. To nie obora.Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Proponuję pomocy poszukać w innym miejscu. Tutaj wypada być choć trochę kulturalnym.Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.
https://pietras-81.aqi.eco/
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Brawooooo!!!!!!!Robert Błaszczak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:53 pmKolego, z takim tekstem to nie na tym Forum. Ogarnij najpierw problemy żołądkowe, kup słownik ortograficzny, a dopiero wtedy zacznij pisać na Forum. To nie obora.Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.
-
[email protected]
Każdy każdemu przecież chętnie pomoże ale wypada zachować pewien poziom dyskusjidjalex wrote: Thu Nov 07, 2024 7:24 pmBrawooooo!!!!!!!Robert Błaszczak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:53 pmKolego, z takim tekstem to nie na tym Forum. Ogarnij najpierw problemy żołądkowe, kup słownik ortograficzny, a dopiero wtedy zacznij pisać na Forum. To nie obora.Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.Ekstra cięta riposta
![]()
-
Diodak
Ok, macie rację.
Poziom wypowiedzi trzeba zachować. Przepraszam.
Czy jeszcze ktoś chce sobie poużywać?
Bardzo ucieszył mnie fakt bramki Auraton Smart Box.
Kupiłem ją i miałem nadzieję, że rozpakuję urządzenie podłączę i dam radę sam ogarnąć sytuację bez wspierania się forami bazując tylko na instrukcji obsługi.
Niestety poległem i się do tego przyznaje.
Szukam wsparcia.
Serwis napewno pomoże.
Poziom wypowiedzi trzeba zachować. Przepraszam.
Czy jeszcze ktoś chce sobie poużywać?
Bardzo ucieszył mnie fakt bramki Auraton Smart Box.
Kupiłem ją i miałem nadzieję, że rozpakuję urządzenie podłączę i dam radę sam ogarnąć sytuację bez wspierania się forami bazując tylko na instrukcji obsługi.
Niestety poległem i się do tego przyznaje.
Szukam wsparcia.
Serwis napewno pomoże.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Współpraca Supli z Auraton-em to świeża sprawa. My się uczymy Auratona, a Auraton Supli. Cel jest taki aby słuchać użytkowników i tam gdzie się da to upraszczać lub zmieniać pod ich potrzebny. Dotyczy to sprzętu, softu jak i instrukcji.Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 8:52 pm Bardzo ucieszył mnie fakt bramki Auraton Smart Box.
Kupiłem ją i miałem nadzieję, że rozpakuję urządzenie podłączę i dam radę sam ogarnąć sytuację bez wspierania się forami bazując tylko na
Dlatego pisz co zrobiłeś i gdzie utknąłeś. Na pewno uzyskasz tutaj pomoc i na pewno będzie to działać, a jeśli okaże się, że coś nie działa to, to poprawimy i dostaniesz aktualizację.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Diodak
Dziękuję, dziś spędziłem nad maszynką 7h i już nie mam siły.
Jutro napiszę .
Jutro napiszę .