Auraton - promocja wreszcie jest

[email protected]
Has thanked: 21 times
Been thanked: 18 times

Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.
„Badziewie” jak to nazwałeś będzie działać jak się wszystko prawidłowo ustawi.
[email protected]

YoMan wrote: Thu Nov 07, 2024 6:02 pm
[email protected] wrote: Thu Nov 07, 2024 5:16 pm
Gitman wrote: Thu Nov 07, 2024 10:08 am Przez takie zachowanie wizerunkowo firma bardzo dużo traci jeszcze pół biedy jakby ten wyjątkowy zestaw kosztował przynajmniej tyle samo jak składany osobno ale kosztuje więcej. W takim wypadku słowa wyjątkowy, promocyjny to grube nadużycie :evil:
A nie przyszło do głowy, że końcowa cena zestawu niekoniecznie zależy od producenta? Będzie więcej punktów sprzedaży to ceny będą musiały być konkurencyjne czyli w konsekwencji niższe.
Zależy, zależy.... zaczynając od ceny hurtowej, poprzez wyłączności, poprzez ustalanie RRP, kończąc na niedozwolonych porozumieniach (o co nie podejrzewam, żeby była jasność). W takim razie kupuję 2x RC + 2x HM i poproszę od was bramkę za 1 zł tak jak obiecaliście. Ok?
Zestawy oraz bramki sprzedajemy dopiero od poniedziałku więc pewne rzeczy musimy jeszcze dograć i doprecyzować. W najbliższych dniach powinna się wyjaśnić sytuacja więc prosimy o wyrozumiałość. Nie było naszym zamiarem oferowanie zestawów z bramką dodatkowo płatną.
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.
Kolego, z takim tekstem to nie na tym Forum. Ogarnij najpierw problemy żołądkowe, kup słownik ortograficzny, a dopiero wtedy zacznij pisać na Forum. To nie obora.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Pietras81
Been thanked: 1 time

Proponuję pomocy poszukać w innym miejscu. Tutaj wypada być choć trochę kulturalnym.
https://pietras-81.aqi.eco/
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Robert Błaszczak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:53 pm
Kolego, z takim tekstem to nie na tym Forum. Ogarnij najpierw problemy żołądkowe, kup słownik ortograficzny, a dopiero wtedy zacznij pisać na Forum. To nie obora.
Brawooooo!!!!!!!👏👏👏 Ekstra cięta riposta 🔥
[email protected]

djalex wrote: Thu Nov 07, 2024 7:24 pm
Robert Błaszczak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:53 pm
Brawooooo!!!!!!!👏👏👏 Ekstra cięta riposta 🔥
Każdy każdemu przecież chętnie pomoże ale wypada zachować pewien poziom dyskusji😊.
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Robert jak zawsze niezawodny ;)
YoMan

Ok, macie rację.
Poziom wypowiedzi trzeba zachować. Przepraszam.
Czy jeszcze ktoś chce sobie poużywać?

Bardzo ucieszył mnie fakt bramki Auraton Smart Box.
Kupiłem ją i miałem nadzieję, że rozpakuję urządzenie podłączę i dam radę sam ogarnąć sytuację bez wspierania się forami bazując tylko na instrukcji obsługi.
Niestety poległem i się do tego przyznaje.

Szukam wsparcia.
Serwis napewno pomoże.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 8:52 pm Bardzo ucieszył mnie fakt bramki Auraton Smart Box.
Kupiłem ją i miałem nadzieję, że rozpakuję urządzenie podłączę i dam radę sam ogarnąć sytuację bez wspierania się forami bazując tylko na
Współpraca Supli z Auraton-em to świeża sprawa. My się uczymy Auratona, a Auraton Supli. Cel jest taki aby słuchać użytkowników i tam gdzie się da to upraszczać lub zmieniać pod ich potrzebny. Dotyczy to sprzętu, softu jak i instrukcji.

Dlatego pisz co zrobiłeś i gdzie utknąłeś. Na pewno uzyskasz tutaj pomoc i na pewno będzie to działać, a jeśli okaże się, że coś nie działa to, to poprawimy i dostaniesz aktualizację.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Diodak

Dziękuję, dziś spędziłem nad maszynką 7h i już nie mam siły.
Jutro napiszę .

Return to “Ogólna dyskusja”