Pewnie od temperatury. Kilka dni temu kilka sztuk odebrałem z paczkomatu. Sparowałem zimne i wszędzie miałem koło 50% baterii... Ale jak złapały temperaturę pokojową to wskoczyły na ponad 90%.
Podpytam o to jeszcze Auratona
Pewnie od temperatury. Kilka dni temu kilka sztuk odebrałem z paczkomatu. Sparowałem zimne i wszędzie miałem koło 50% baterii... Ale jak złapały temperaturę pokojową to wskoczyły na ponad 90%.
Zresetuj sensor do ustawień fabrycznych, usuń go z cloud i sparuj jeszcze raz.Dunay wrote: Sat Dec 21, 2024 2:48 pm Hej
Ktoś ma pomysł czemu ciągle jest rozłączony sensor?
W bramce beta wszystko hulało jak ta lala. W bramce produkcyjnej takie cuda się dzieją. Bateria wymieniona na nową i bez zmian.
klew wrote: Sat Dec 21, 2024 2:52 pmZresetuj sensor do ustawień fabrycznych, usuń go z cloud i sparuj jeszcze raz.Dunay wrote: Sat Dec 21, 2024 2:48 pm Hej
Ktoś ma pomysł czemu ciągle jest rozłączony sensor?
W bramce beta wszystko hulało jak ta lala. W bramce produkcyjnej takie cuda się dzieją. Bateria wymieniona na nową i bez zmian.
Jest jakiś problem z komunikacją, gdy termometr był wcześniej sparowany z inną centralką.
Auraton szuka przyczyny i będzie to poprawiane.
Sprawdź w cloud czy termometr nie jest offline.
Jaki masz soft na box oraz na urządzeniach (w cloud widać)?