Nie, oczywiście, że malukasz06 wrote: Sat Apr 26, 2025 12:32 pmZibi Twoje Xiao na pewno nie ma przycisków?Zibi_007 wrote: Sat Apr 26, 2025 10:06 am@Klew - dzięki za szybką reakcję. No właśnie sprawdzałem na innych projektach (np. @veeroosa) i tam działa normalnie. No fakt, że na C3. Ale z tym uruchomieniem webserwera wcześniej może być coś na rzeczy. Wieczorem zainstaluję bramkę na jakimś czystym, normalnym (bo Xiao nie ma przycisków) C6 i będę zbierał logi. Zobaczymy co "wypluje".klew wrote: Sat Apr 26, 2025 9:53 am Tryb cfg rozłącza połączenie do Supli, wyłącza wifi sta, włącza wifi ap, włącza web server i tyle.
Może coś nie działa przez to że web server jest uruchomiony wcześniej? Ja ogólnie w żadnym projekcie nie używałem web server poza trybem cfg.
Ale np lukfud używał i na pewno by mi dał skutecznie znać, że coś nie działa
Natomiast tutaj jest mowa o C6, więc rzeczy mogą działać inaczej niż na innych boardach.
Ogólnie zacząłbym od logów.
Potem bym sprawdził, czy działa gdy nie było wcześniej web serwera uruchomionego.
Nie zauważyłem.
Może zacytuję to, co odpisałem już dwóm osobom na PW:
Przepraszam jeśli kogoś wprowadziłem w błąd.Rzeczywiście. Są! Człowiek jest już stary i ślepy a one są tak małe, że je przeoczyłem. Widziałem na spodniej części płytki pad boot i myślałem, że jest tylko to.