Tak, jest taki problem, ale jeszcze nie udalo mi się znaleźć sposobu na jego rozwiązanie.robertklepacki94 wrote: Wed May 21, 2025 9:20 pm Cześć chyba jeszcze jeden błąd. Przycisk zapisz działa po dotknięciu na całości zielonej ramki, a usuń trzeba kliknąć idealnie na środku w sam napis.
[i] Wersja 25.05
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
-
kurus
Jak dodać widżet z temp? U mnie są tylko te z akcjami, dodam że, iOS 17.
-
mipolansk
Widżet z temperaturą jest kolejny po akcjach. W iOS 17 też powinien być dostępny.kurus wrote: Thu May 22, 2025 5:20 am Jak dodać widżet z temp? U mnie są tylko te z akcjami, dodam że, iOS 17.
-
mipolansk
Nie wiem dokładnie o co chodzi ze stosem, ale jeżeli chodzi o to, że w jednym polu jest więcej niż jeden widżet i można je przełączać między sobą przesunięciem góra/dół, to tak. Przynajmniej u mnie na telefonie się tak da zrobić.shimano73 wrote: Thu May 22, 2025 9:54 am A czy widżet z np temperatura można dodać do stosu , bo akcje da się .
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Na zdjęciu akcje są na stosie który można przewijać , ma tu np pogodę , giełdę ale czujniiki temp nie mogę dodać. Mogę dodać jako osobny widżet ale do tego stosu już nie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
kurus
Ok mam działa. Dla widżetu akcji dodałem jakiś kanał i teraz jak chcę dodać kolejny widżet to ten dodany tam kanał jest i nie idzie go usunąć, w ogóle teraz nie mogę wejść w widżet akcji aby zmienić go.
Przyciski w kanale z pomiarem energii są ciemne.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mipolansk
Widżet akcji nie jest konfigurowalny. On wyświetla wszystkie dodane w ustawieniach akcje.kurus wrote: Thu May 22, 2025 9:30 pm Ok mam działa. Dla widżetu akcji dodałem jakiś kanał i teraz jak chcę dodać kolejny widżet to ten dodany tam kanał jest i nie idzie go usunąć, w ogóle teraz nie mogę wejść w widżet akcji aby zmienić go.