[i] Wersja 25.05

tgaweda

mipolansk wrote: Thu May 22, 2025 5:35 am Widżet z temperaturą jest kolejny po akcjach. W iOS 17 też powinien być dostępny.
"jest kolejny po akcjach" czyli powinienem móc gdzieś kliknąć żeby wybrać z jakich lokalizacji pokazywać temperaturę?
Wersja 25.05 (238) / iOS 18.5 / iPhone 16
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

tgaweda wrote: Mon May 26, 2025 10:28 am
mipolansk wrote: Thu May 22, 2025 5:35 am Widżet z temperaturą jest kolejny po akcjach. W iOS 17 też powinien być dostępny.
"jest kolejny po akcjach" czyli powinienem móc gdzieś kliknąć żeby wybrać z jakich lokalizacji pokazywać temperaturę?
Wersja 25.05 (238) / iOS 18.5 / iPhone 16
Jak go wybierzesz na liście i dodasz na pulpit, to mając włączoną edycje musisz na niego kliknąć, żeby otworzyć konfigurację i wtedy można wybrać z czego ma pokazywać temperaturę. Chociaż iOS 18 powinien sam Ci otworzyć konfigurowanie zaraz po dodaniu na pulpit.
tgaweda

mipolansk wrote: Mon May 26, 2025 10:31 am Jak go wybierzesz na liście i dodasz na pulpit, to mając włączoną edycje musisz na niego kliknąć, żeby otworzyć konfigurację i wtedy można wybrać z czego ma pokazywać temperaturę. Chociaż iOS 18 powinien sam Ci otworzyć konfigurowanie zaraz po dodaniu na pulpit.
Otwiera konfigurowanie po dodaniu na pulpit.... tylko dodanie było dla mnie problemem - myślałem, że jeżeli "Konfiguracja widżetu jest nieprawidłowa" to nie mogę go dodać na pulpit :roll:
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

W wersji 239:
- Poprawiono nie pokazujący się przycisk (i) na liście gdy kanał stawał się online (to, że nie znikał jak kanał stawał się offline też zostało poprawione)
LukiSpajder wrote: Sun May 25, 2025 6:21 pm Odnośnie zaworu Auraton wcześniej było otwórz / zamkni a teraz jest włącz /wyłącz :
- Poprawiono na otwórz/zamknij
shimano73 wrote: Sat May 24, 2025 8:02 am Zainstalowałem a właściwie samo się zainstalowało na 12 mini i pierwsze testy, wykonałem widżet na stosie z temperaturą i wilgotnością ze stacji pogodowej Pomimo tego że zmniejszyłem rozmiar literek do minimum to wartości są praktycznie nie czytelne , nie wiem czy to wina ikonki ?
- Zmniejszono rozmiar czcionki
alexlukasz

Można się gdzieś zapisać do testów
Zibi_007
Has thanked: 10 times
Been thanked: 31 times

alexlukasz wrote: Wed May 28, 2025 7:26 pm Można się gdzieś zapisać do testów
Spróbuj https://testflight.apple.com/join/GZyMLwH0
Image Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Image Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036
alexlukasz

Udało się
tomek87

Dzień dobry.
Drodzy forumowicze, dziś dokonałem aktualizacji aplikacji SUPLA na iPhone 8 i ku mojemu zdziwieniu aplikacja już się nie uruchamia.
Odinstalowałem, ponownie zainstalowałem.
Aplikacja się uruchomiła, poprosiła o podanie adresu email, wpisałem adres i znowu to samo. Aplikacja uruchamia się po czym od razu się wyłącza.

Dodam, że aplikacja wyłącza się podczas łączenia.
Proszę o pomoc.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

tomek87 wrote: Sun Jun 01, 2025 4:48 pm Dzień dobry.
Drodzy forumowicze, dziś dokonałem aktualizacji aplikacji SUPLA na iPhone 8 i ku mojemu zdziwieniu aplikacja już się nie uruchamia.
Odinstalowałem, ponownie zainstalowałem.
Aplikacja się uruchomiła, poprosiła o podanie adresu email, wpisałem adres i znowu to samo. Aplikacja uruchamia się po czym od razu się wyłącza.

Dodam, że aplikacja wyłącza się podczas łączenia.
Proszę o pomoc.
Nie pisz tego samego w dwóch miejscach, bo to w niczym nie pomoże.
Nikt jeszcze nie zgłaszał takiego problemu. Jeśli pojawi się komunikat aby wysłać raport to go wyślij - tam powinny być informacje które mogą pomóc znaleźć przyczynę.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
tomek87

Jak znalazłem ten wątek to tamten wpis skasowałem aby nie robić syfu na forum.

Żadnego błędu nie wyrzuca. Sprawdziłem na innym iPhone z iOS 15.8.4 i też nie działa jest ten sam problem.
Aplikacja pokazuje komunikat Uruchamianie, następnie Łączenie i się wyłącza.

Mój telefon posiada iOS w wersji 16.7.11

Return to “iOS”