Nie wiem,czy się nie zapisuje, nie sprawdzałem dokładnie, bo nie wiedziałem, czy to już działa, czy jest tylko dodane w GUI, a obsługa dojdzie później.vajera wrote: Sun Jun 29, 2025 2:41 pm dostęp do tej tabeli w GUI daje zakładka Zigbee channels - mamy tam podgląd każdego kanału, możliwość zmiany niektórych wartości (@Zibi_007 - jesteś pewny, że wartości Timings nie zapisują się u Ciebie???) oraz usunięcia danego kanału lub wszystkich kanałów, co oczywiście będzie wymagać ręcznego usunięcia tych kanałów z Cloud;
W każdym razie, jeśli przypisałem już jakieś wartości, to bramka je pamiętała. JA natomiast nie pamiętałem , czy te parametry na starcie zawsze mają wartości 0.
Jak się prześpię i wstanę, to sprawdzę, czy wszystko działa (chyba, że ktoś będzie pierwszy).
W przyszłości można by było pomyśleć nad jakimś systemem podpowiedzi, co który parametr zmienia (przynajmniej te najważniejsze - keepalive (s), timeout (s), refresh/autoset (s)). Jakiś pytajnik lub info po najechaniu. Ten interfejs chyba to umożliwia...
EDIT; Sprawdziłem. Działa, zapisuje i odczytuje.