Jest bardzo dobrze
Testy trwają
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to sprzedaż ruszy pod koniec listopada, a na pewno stanie się to na przełomie listopada i grudnia.Zibi_007 wrote: Sun Nov 16, 2025 10:35 pm Znalazłem takie ustawienie (zamocowanie) czujnika, że działa na dwa skrzydła. Cały dzień trwały testy, pokój się należycie wywietrzył, głowica miała sporo pracy, ale jest idealnie. To okno akurat jest białe, więc w oczy się wcale nie rzuca. Jakby miało iść na antracyt, to mam spray do plastików dokładnie w kolorze ram. Chińskie czujniki są po takim zabiegu niewidoczne. Ale teraz idą do okien w piwnicy. Przy oknach, gzie są głowice Auratona będą przypisane firmowe. Zwolnię sobie tym samym kilka reakcji
[email protected] - kiedy ruszacie z oficjalną sprzedażą?
25 mm to jednak zbyt duża odległość między magnesem, a czujnikiem.DamD wrote: Thu Nov 13, 2025 9:01 pmDamD wrote: Thu Nov 13, 2025 8:20 pm Jeszcze jedno pytanie.
Jaka musi byc zachowana odległość pomiędzy elementami kontaktrona. Mamy okno dwuskrzydłowe gdzie pomiedzy skrzydłami jest odstęp 25mm i pytanie brzmi czy montując emementy na poszczególnych skrzydłach zadziała kontaktron. Bo w takim przypadku byłaby możliwość zabezpieczenia okna jednym "urządzeniem".
Dziekuje za odpowiedz. I tak czekam na sprzedaż. Jest szansa, że w tym roku pojawi sie na półkach?[email protected] wrote: Mon Nov 17, 2025 6:57 am25 mm to jednak zbyt duża odległość między magnesem, a czujnikiem.DamD wrote: Thu Nov 13, 2025 9:01 pmDamD wrote: Thu Nov 13, 2025 8:20 pm Jeszcze jedno pytanie.
Jaka musi byc zachowana odległość pomiędzy elementami kontaktrona. Mamy okno dwuskrzydłowe gdzie pomiedzy skrzydłami jest odstęp 25mm i pytanie brzmi czy montując emementy na poszczególnych skrzydłach zadziała kontaktron. Bo w takim przypadku byłaby możliwość zabezpieczenia okna jednym "urządzeniem".
Tak. Jak już wspomniałem dwa posty wyżej - czujnik DWS pojawi się w sprzedaży orientacyjnie na przełomie listopada i grudnia.DamD wrote: Mon Nov 17, 2025 7:13 amDziekuje za odpowiedz. I tak czekam na sprzedaż. Jest szansa, że w tym roku pojawi sie na półkach?[email protected] wrote: Mon Nov 17, 2025 6:57 am25 mm to jednak zbyt duża odległość między magnesem, a czujnikiem.
No bo kto to widział, aby woda w kranie leciała przy otwartym oknielukfud wrote: Mon Nov 17, 2025 1:13 pm - przydała by się możliwość ograniczenia do określonych funkcji dla danego typu czujnika, podobnie jak jest to przy przekaźnikach. Na ten moment mogę dowolnie mieszać (zmieniać funkcje) i fizycznym czujnikiem zalania wyłączać termostat, a kontaktronem zamykać zawór