A więc tak aby podłączyć grzałkę grzejnik został odpięty od C.O i wkręcona grzałka ,zalany wodą . Docelowo przerobię zawór powrotu na górę tak żeby grzałka pozostał po prawej stronie na dole .
Parowanie na iOS za pierwszy razem nie poszło miałem włączone wi fi w telefonie ale w trybie rozłączone do jutra . W apce pokazała się informacja połączeniu z siecią . Ale nie udało się sparować .
Za drugim razem , połączeniem się z siecią wi fi za nim odpaliłem parowanie i tu poszło bez problemu wyskoczyło że łączy z grzałką i wszystko pięknie się automatycznie dodało

( może tak musi być z tym WiFi ?, tu też trzeba poczekać na resztę testerów jak u nich to działa , a może ja coś źle wykonuje

)
Z racji modelu bez kabla na czas testów podpiąłem kabel , trochę się namęczyłem aby zamknąć tą klapkę z kostką przyłączeniową , może można by coś tam zmienić ? .
Ogólne wrażenie bardzo pozytywne po sparowaniu ukazał się termostat . Podoba mi się

, trochę testowałem i tak można ustawić by pilnowała temperatury pomieszczenia lub temperatury grzejnika .
Korekta czujnika zewnętrznego ustawiona na -1,6 stopnie wtedy pokazuje podobnie jak termometr który ma w łazience
Ogólnie wygląda dobrze ale …
W ustawieniach przy próbie zmiany parametru wyświetlacza taki błąd :
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.