Jak ten rok szybko przeleciał w tym czasie praktycznie 85% mojego czasu spędzonego na forum to temat ZigBee

.
Patrząc na całość projektu to Ty jesteś motorem napędowym , i nadajesz prędkość rozwoju bramki a My to tryba różne duże (@Zibi007),małe (@LukiSpajder) które kręcą się w zależności od prędkości głównego motoru . Ale jedno jest pewne całość nie może pracować bez nawet tego małego tryba

chociaż może ale będzie zgrzytać
A prędkość czasami jest bardo duża , przykład
czytasz forum idziesz se kawkę zrobić wracasz a tu 15 wiadomości nowych i okazuje się że już nie jesteś na bieżąco
Mi aż chce się testować to wszystko

patrząc jak szybko reagujesz na wiadomości które pojawiają się na forum . Czuję się też zobowiązany do testów gdy zgłaszam problem czy też nowe urządzenie, bo człowiek z drugiego końca Polski poświęca swój cenny czas aby pochylić się na tym tematem .
Tu forum Supla ogólnie przyzwyczaiło nas do szybkiej reakcji na zadane pytanie , problem . I potem człowiek wchodzi w świat realny i zderza się z rzeczywistością gdzie już tak szybko to nie działa słysząc nie da się - a chwilę wcześniej odeszłeś od forum Supla gdzie człowiek poprawił dla ciebie program bo zgłosiłeś że tego potrzebuje i sobie myślisz jak się nie da …….
Tak więc życzę sobie i wam aby świat realny tak szybko reagował na nasze problemy ,pytania jak forum Supla
A no i oczywiście żeby @vajera miał dalej siłę aby w takim tempie rozwijać swój projekt z takim zapałem i wytrwałością . A i dużo cierpliwości do takich ludzi jak np. @LukiSpajder nieraz chłopina czuję się jak operator enigmy po otrzymaniu szyfrogramu tj. zaklęcia . Chwilami ChatGPT wyświetla komunikat nie znam odpowiedzi na to pytanie jedyną osobą w Polsce która zna odpowiedz to @vajera