Bo Pzem adr w samym GG Builder jest ale to jakaś magia bo w definicjach już nielukasz06 wrote: Sun Jan 18, 2026 12:32 pmPamiętam, że ten Pzem Adr działał w GG, bo to robiłem.[email protected] wrote: Sun Jan 18, 2026 10:20 amto jest jakieś oszustwolukasz06 wrote: Sat Jan 17, 2026 10:28 pm
PS; W GG od @Krycha88 jest SUPLA_PZEM_ADR, a tutaj tego nie widzę
PS 2; świetna robota![]()
bo sama flaga jako taka w GG platformio.ini istnieje, natomiast w konfiguracji samego Web buildera już jej nie ma a jest widoczne ^^, ja bazując na istniejącej konfiguracji też jej nie dodałem
nie widzę przeciwskazań żeby to dodać z parametrami.
Generalnie ogłoszenie parafialne, dzięki uprzejmości Goral64 - dziękuję! - mam dostęp do źródeł GGB Web, nawet po części mi to się udało uruchomić, więc chciałbym się teraz skupić na sprawdzeniu czy nie będzie problemów jak przepniemy GGB Web na mojego brancha z GG, bo jeśli nie to tak zrobimy, wtedy będzie aktualne SD w GG
Jak to ogarnę to uwzględnię uwagi takie jak ta i inne komentarze - także czekam na więcej co komu nie działa![]()
Pewnego dnia chciałbym spróbować wszelkie dodatki do GGBD jak parametry czy nowe dodać do Weba - bo może nie będzie potrzeby wyważania otwartych drzwi i Web załatwi wszystko jak się w nim trochę porzeźbiZobaczymy, pomysłów wiele, czasu mniej
ale chęci są
Chętnie bym do tego wrócił z nową SD i oled, bo moduły mam. Mogę Ci podesłać jak będziesz chciał
A co do czasów kompilacji to co mogę poprawić? Czy ogólnie czekać na Nowy GG Buldier?
Rozumiem, że teraz w tym Twoim GG Deskop jest zainstalowana najnowsza SD?
Jest SD z połowy grudnia, ale nie najnowsze.
Spróbujemy zdalnie, jak nie będzie grało to wtedy poproszę
Co do czasu kompilacji to jest mega ciekawy temat bo u mnie na Ryzen 7 to ok 2 min w platform.io , a cokolwiek w Arduino ide od 5 min w górę, mimo wyłączenia Windows defendera i używania cache gdzie się da ,i nie umiem tego poprawić