Witam!RomanG wrote: Sat Apr 04, 2026 9:15 pm lZenon! Ty to masz fartaZenon wrote: Sat Apr 04, 2026 8:37 pmWitam!Zibi_007 wrote: Sat Apr 04, 2026 7:43 pm
Dlatego się dziwiłem, bo masz opinię wyjątkowo pomocnego i solidnego Forumowicza.
Drukowałeś ludziom takie rzeczy, że mnie by się pewnie nawet nie chciało siadać do komputera, aby to zaprojektować lub poprawić.
Wiem też, że jesteś skromny i nie lubisz się chwalić, ale trzeba to jasno napisać, że często robisz coś za free albo przysłowiowy zwrot kosztów materiału i energii. Za to brawa i podziw
Jestem pewien, ze jakby @Jaroni odezwał się na PW (bo to jest naturalny kanał komunikacji w takich sprawach) to miałby co chciał, w wybranym przez siebie kolorze i byłby zadowolony z kosztów...
Co do zakupu drukarki, to Wasze porady skłoniły mnie właśnie do zakupu. I jestem zadowolony, choć najwięcej radości mają dzieci i wnuki a ja służę jako zaplecze logistyczne (zakup i dostawa filamentów).
Ja mam kilka obudów od Ciebie i też nie pamiętam abym cokolwiek za nie płacił![]()
Za to pamiętam że mówiłeś mi o tym że większość tych projektów jest z tego forumPewnie @Pietras81 maczał w tym palce
![]()
Ja drukarki nie mam i nie muszę mieć bo mam Ciebie kilka kilometrów od siebie![]()
Wesołych Świąt!
Pozdrawiam
Zenon! Mieć Zbyszka w zasięgu roweru, to jak wygrać "główną" w totka. I na pewno nie myślę o dobrach materialnych, chociaż te nie są wcale małe.
Dokładnie jest jak piszesz. Czuję się jakbym wygrał główną wygraną na loterii
A z tym rowerem to trafiłeś w punkt.
Kiedyś przyjechał do mnie właśnie na rowerze (miałem problem i był jedyny na kogo mogłem liczyć) a wracał już po ciemku. To wszystko w deszczu
Przychodząc tutaj nie wiedziałem że spotkam tyłu miłych i pomocnych ludzi. A to co robi @vajera z bramką to dla mnie jest kosmos
Pozdrawiam
Zenon