[DIY] SUPLA inCan - moduł do puszki

pepeEL
Posts: 3
Joined: Fri Jul 13, 2018 5:43 am

Fri Jul 13, 2018 5:44 am

Witam
A jest szansa na udostępnienie plików Gerber wersji 3.3 ?
User avatar
Espablo
Posts: 1458
Joined: Wed Jun 29, 2016 5:04 pm
Location: Oświęcim
Contact:

Fri Jul 13, 2018 6:37 am

Do v3.3 niestety nie, ale do v2 i v2.1 udostępniłem tutaj https://github.com/Espablo
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
pepeEL
Posts: 3
Joined: Fri Jul 13, 2018 5:43 am

Fri Jul 13, 2018 6:49 am

A czemu do v3.3 nie ?
User avatar
Espablo
Posts: 1458
Joined: Wed Jun 29, 2016 5:04 pm
Location: Oświęcim
Contact:

Fri Jul 13, 2018 7:43 am

Jak powstanie v4 to może udostępnię v3.3
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
pepeEL
Posts: 3
Joined: Fri Jul 13, 2018 5:43 am

Fri Jul 13, 2018 7:45 am

Hmm szkoda że na bieżąco ich nie udostępniasz... Trochę mija się to z działem ZRÓB TO SAM... :)
madu
Posts: 7
Joined: Wed Sep 13, 2017 6:22 pm

Fri Jul 13, 2018 9:41 am

Prosze o pomoc wprowadzenie incan w konfiguracje
10x cfg nie dziala
5x cfg tez nie
Moze jakas jeszcze podpowiedz
Pozdr
Madu
User avatar
Espablo
Posts: 1458
Joined: Wed Jun 29, 2016 5:04 pm
Location: Oświęcim
Contact:

Fri Jul 13, 2018 12:51 pm

Od wersji v3.3 (żółta pcb) wystarczy raz przytrzymać na 5s. Pozostałe to 10x(lub więcej)
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
User avatar
wojtas567
Posts: 1796
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Fri Jul 13, 2018 12:54 pm

To do żółtych jest inny soft??
bo widziałem na schemacie, że config jest na gpio0 czy to błąd?
Pozdrawiam
Wojtek
User avatar
Espablo
Posts: 1458
Joined: Wed Jun 29, 2016 5:04 pm
Location: Oświęcim
Contact:

Fri Jul 13, 2018 2:21 pm

Soft jest ten sam. W v3.3 można wprowadzi tryb konfiguracji na 2 sposoby. - Button CFG trzeba przytrzymać przez 5s lub
- wejściem SENSOR_1 klikając *10(lub więcej) aż zacznie migać niebieska dioda.

W wersji v3.3 nie trzeba zakładać zwofki (już jej tam nie ma) aby wprowadzić moduł w tryb flash. Wystarczy wcisnąć button CFG i zresetować układ.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
User avatar
wojtas567
Posts: 1796
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Fri Jul 13, 2018 3:43 pm

No zworki też faktycznie brakuje :)
czyli będzie prościej.

edit
jest flash i reset, tylko nie ma masy jak w poprzednich
Pozdrawiam
Wojtek
Post Reply