[DIY] SUPLA inCan - moduł do puszki

tomkowski
Posty: 90
Rejestracja: wt paź 09, 2018 7:16 pm
Lokalizacja: Orzesze

pt maja 03, 2019 6:02 pm

Espablo pisze:
pt maja 03, 2019 5:20 pm
Wejście w tryb FLASH to co innego a tryb CONFIG to co innego.
Wiadomo.
Espablo pisze:
pt maja 03, 2019 5:20 pm
Dałem tą informację na githuba ale faktycznie tutaj też by się przydała
Mój błąd - tam nie sprawdziłem.
Krokodyl
Posty: 1
Rejestracja: pn maja 06, 2019 9:58 am

pn maja 06, 2019 10:01 am

Witam, gdzie można zakupić? Jest jeszcze szansa?
tomkowski
Posty: 90
Rejestracja: wt paź 09, 2018 7:16 pm
Lokalizacja: Orzesze

pn maja 06, 2019 5:41 pm

Krokodyl pisze:
pn maja 06, 2019 10:01 am
Witam, gdzie można zakupić? Jest jeszcze szansa?
Pisz na prv do Espablo. Było, było, było :)
pawol
Posty: 2
Rejestracja: czw maja 09, 2019 5:27 pm

czw maja 09, 2019 5:40 pm

Czym sie różni soft supla incan od supla incan easy?
Czy ktoś ładował soft incan do Sonoff touch 2 channel?
Czy to zadziała z Domoticzem?
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 917
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

czw maja 09, 2019 8:26 pm

Soft inCan jest dedykowany do modułu inCan. inCan Easy to wersja tego samego softu ale z możliwością dostosowania wejść i wyjść do swojego modułu, który może mieć inne GPIO dla rejestrowanych w Cloud kanałów.
pawol
Posty: 2
Rejestracja: czw maja 09, 2019 5:27 pm

czw maja 09, 2019 8:28 pm

czyli jest szansa ze incan easy zadziala z sonofem touch?
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

czw maja 09, 2019 9:03 pm

pawol pisze:
czw maja 09, 2019 8:28 pm
czyli jest szansa ze incan easy zadziala z sonofem touch?
Zobacz multiboard
https://github.com/Espablo/SUPLA_Firmwa ... multiboard
supler-one
Posty: 23
Rejestracja: pn lut 19, 2018 8:51 am

pt maja 10, 2019 10:27 am

W sterownikach Zamela jest tak że jak wciśniesz na chwilę przycisk w dół to roleta zjeżdża w dół do końca żeby ją zatrzymać należy wcisnąć na chwilę w górę.Czy tak jest też w sofcie InCan / InCan easy ? Jeśli nie to czy planujesz zaimplementować tę funkcjonalność ?
vajera
Posty: 179
Rejestracja: śr paź 31, 2018 7:58 am

pt maja 10, 2019 10:48 am

tą funkcjonalność ustalalasz sobie sam decydując czy przycisk traktować jako mono czy bistabilny
GOLDEN
Posty: 44
Rejestracja: sob lis 04, 2017 4:45 pm

ndz cze 02, 2019 4:15 pm

Witam

Espablo mam prośbę bo muszę w jednym module który mam od Ciebie podmienić złącza na rozłączalne.
Potrzeba mi wiedzieć w jakim rastrze są złącza na module inCan v3. 2.
Wstyd się przyznać ale zapodziałem suwmiarkę przy remoncie, a z linijka mi wychodzi tak:
- złącze zasilania 5mm (możliwe, że 5,08),
- złącza OUT 5mm (możliwe, że 5,08),
- reszta złącz 3,8mm.

Możesz podać poprawne dane?

Pozdrawiam
GOLDEN!!!
ODPOWIEDZ