To zależy jakie sygnały i w jakiej konfiguracji są dostępne.
Jeden czujnik musi być do jednego skrzydła, a drugi do drugiego zakładając, że jedno ze skrzydeł pełni funkcję furtki.
Jak podłączyć do CAME BX
-
Raddii
To jest brama przesuwna. Brama otwiera się na prześwit 3,5 metra. A opcja furtki otwiera się na 1 m. Tutaj są czujniki krańców więc nie wiem jak to zrobić z otwarciem na 1 m.
-
Raddii
A i co może być powodem że przy otwartej bramie ikona otwartej bramy miga z ikoną zamkniętej bramy?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Zamontuj dwa kontraktrony. Na szynie w różnych miejscach montujesz magnesy i masz sprawę rozwiązaną.
Miga zapewne dlatego, że wyjście pod które podłączyłeś IN1/2 daje taki właśnie sygnał.
Miga zapewne dlatego, że wyjście pod które podłączyłeś IN1/2 daje taki właśnie sygnał.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Raddii
A jak zrobić żeby takiego sygnału nie dawało i zeby nie migalo. Myślę że wystarczył by jeden kontaktron do opcji furtki a do bramy zostawić ten co jest w napędzie.
-
Raddii
Powiesz mi jak podłączyć kontraktory bo dziś już je będę miał.pzygmunt wrote: Sat Mar 07, 2020 6:17 pm Zamontuj dwa kontraktrony. Na szynie w różnych miejscach montujesz magnesy i masz sprawę rozwiązaną.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jeden przewód do A1, a drugi do IN1.
Kolejny kontraktron... jeden przewód do A1, a drugi do IN2.
Kwestia montażu magnesów w odpowiednich miejscach. Jeden musi być tak zamontowany by zbiegał się z kontraktronem
w momencie gdy "furtka" jest otwarta.
Kolejny kontraktron... jeden przewód do A1, a drugi do IN2.
Kwestia montażu magnesów w odpowiednich miejscach. Jeden musi być tak zamontowany by zbiegał się z kontraktronem
w momencie gdy "furtka" jest otwarta.
SUPLA.... Nareszcie w domu.