Patrzyłem, ale logi w tej sytuacji to za mało.bokk wrote: Sat Dec 06, 2025 10:50 am@vajera patrzyłeś może, wystarczające są te logi czy jeszcze jakieś mam zebraćbokk wrote: Fri Dec 05, 2025 12:17 pmW załączeniu logi.vajera wrote: Fri Dec 05, 2025 7:36 am
Możesz wrzucić logi z operacji otwierania/zasłaniania całkowitego/częściowego - najlepiej z komentarzem czego dotyczy dany log albo jego część?
1. Przejazd po uruchomieniu z aplikacji ZAMKNIJ-OTWÓRZ w wyznaczonej strefie od punktu START (przyjmijmy 0%) do punktu STOP (przyjmijmy 100%).
2. Przejazd po przesunięciu w aplikacji zasłony w stronę zamknięcie do 60%.
Po całkowitym lub częściowym zamknięciu cały czas jest pokazany stan zamknięcia 0%. Nawet przy częściowym zamknięciu j/w 60% nie można otworzyć 20% bo jest stan 0% i jedynie całkowite otwarcie jest możliwe.
Taka ogólna uwaga do wszystkich zgłaszających błędy czy poprawki - czasami posiadam to samo urządzenie i wtedy sprawa jest prosta, ale gdy mówimy o urządzeniach, których nie widziałem na oczy zaczynają się schody.
Wy często piszecie szybko i na skróty
Podsumując:
krótkie hasła w podpunktach,
pomocne będą zdjęcia a nawet krótkie filmy,
logi super, ale z opisem, co było robione w aplikacji/urządzeniu w tym czasie - w logach można włączyć znaczniki czasowe i wtedy jest jeszcze łatwiej.
@bbok - napisz mi proszę, co działa a co jest do poprawy - w miarę możliwości trzymając się powyższego